Desertul este gata in mai putin de o ora.
Ingrediente
un kilogram de mere
5 linguri de miere
150 g de faina
75 g de unt
125 g de zahar brun
o lingurita de scortisoara
Preincalzeste cuptorul la 240 de grade.
Freaca untul, care trebuie sa fie moale, cu zharul si scortisoara.
Aduaga faina si amesteca cu degetele, pana omogenizezi bine toate ingredientele.
Curata merele si taie-le cuburi. Pune intr-o cratita, pe foc, o lingurita de unt si soteaza merele, la foc mare, maximum un minut. Adauga mierea peste mere si lasa pe foc amestecand incontinuu, pana cand merele sunt caramelizate.
Pune merele pe fundul unui vas termorezistent, iar deasupra distribuie firimituri mari din aluat.
Lasa crumbleul 15 minute la cuptor. Daca firimiturile nu sunt aurii, aprinde grillul cuptorului timp de doua minute.
Crumbleul de mere caramelizate in miere se serveste cald. Daca vrei, poti face langa el si o sarlota de vanilie.
Sursa: Curademiere.ro
Ingrediente
un kilogram de mere
5 linguri de miere
150 g de faina
75 g de unt
125 g de zahar brun
o lingurita de scortisoara
Preincalzeste cuptorul la 240 de grade.
Freaca untul, care trebuie sa fie moale, cu zharul si scortisoara. Aduaga faina si amesteca cu degetele, pana omogenizezi bine toate ingredientele.
Curata merele si taie-le cuburi. Pune intr-o cratita, pe foc, o lingurita de unt si soteaza merele, la foc mare, maximum un minut. Adauga mierea peste mere si lasa pe foc amestecand incontinuu, pana cand merele sunt caramelizate.
Pune merele pe fundul unui vas termorezistent, iar deasupra distribuie firimituri mari din aluat.
Lasa crumbleul 15 minute la cuptor. Daca firimiturile nu sunt aurii, aprinde grillul cuptorului timp de doua minute.
Crumbleul de mere caramelizate in miere se serveste cald. Daca vrei, poti face langa el si o sarlota de vanilie.
Sursa:
Curademiere.ro Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro