Invata sa prepari un desert fabulos, gata in doar 15 minute!
Ingrediente:
1 legatura frunze de menta (uscata sau proaspata) ori ulei eteric de menta
50 g de unt de cacao/cocos/palmier sau un avocado
75 g indulcitor natural raw
100 g de cacao raw sau carob
200 g nuci caju crude
100 ml de apa
Pentru ornat
Kiwi
Capsuni
Flori de levantica (opt.)
Nuca de cocos
Instructiuni:
Sa nu va speriati fiindca instructiunile sunt forte simple, toate ingredientele se pun in blender, se aseaza intr-un inel culinar si se introduce la congelator timp de 1-2 h, sau pana cand este inghetat partial. Exista anumite precizari care va vor ajuta si usura munca.
Daca aveti un blenderde puterea mare, 1000 W atunci compozitia va iesi cremoasa si fara bucatele de nuci.
Daca nu, puteti sa macinati migdale sau caju-ul in prealabil si faina rezultata se va lasa la inmuiat pentru 15 minute.
Toate ingredientele cu excepţia ultimelor trei, se amesteca in blender pana la omogenizare completa. Compozitia va fi moale, precum aluatul de clatite insa nu este nici o problema deoarece o veti lasa la congelator sa se intareasca. Compozitia se toarna intr-un inel culinar care se va introduce la congelator pentru o ora sau pana la intarire parţiala.
Inainte de servire, se va lasa la temperatura camerei pret de 20 de minute si cand veti putea introduce cutitul cu usurinta, va fi semnul ca este gata de consum. Este un tort extraordinar de cremos, fin si delicios atat in zilele de iarna, cat si in zilele de vara.
Sursa: ligiapop.com
Ingrediente:
1 legatura frunze de menta (uscata sau proaspata) ori ulei eteric de menta
50 g de unt de cacao/cocos/palmier sau un avocado
75 g indulcitor natural raw
100
g de cacao raw sau carob
200 g nuci caju crude
100 ml de apa
Pentru ornat Kiwi
Capsuni
Flori de levantica (opt.)
Nuca de cocos
Instructiuni: Sa nu va speriati fiindca instructiunile sunt forte simple, toate ingredientele se pun in blender, se aseaza intr-un inel culinar si se introduce la congelator timp de 1-2 h, sau pana cand este inghetat partial.
Exista anumite precizari care va vor ajuta si usura munca.
Daca aveti un blenderde puterea mare, 1000 W atunci compozitia va iesi cremoasa si fara bucatele de nuci. Daca nu, puteti sa macinati migdale sau caju-ul in prealabil si faina rezultata se va lasa la inmuiat pentru 15 minute.
Toate ingredientele cu excepţia ultimelor trei, se amesteca in blender pana la omogenizare completa. Compozitia va fi moale, precum aluatul de clatite insa nu este nici o problema deoarece o veti lasa la congelator sa se intareasca.
Compozitia se toarna intr-un inel culinar care se va introduce la congelator pentru o ora sau pana la intarire parţiala.
Inainte de servire, se va lasa la temperatura camerei pret de 20 de minute si cand veti putea introduce cutitul cu usurinta, va fi semnul ca este gata de consum. Este un tort extraordinar de cremos, fin si delicios atat in zilele de iarna, cat si in zilele de vara.
Sursa:
ligiapop.com Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro