Chef Doru de la "Draga mea prietena" a pregatit un desert delicios in emisiunea de marti.
Piscoturile invelite in crema de branza cu ciocolata costa in jur de 30 de lei pentru
Ingrediente
Un pachet de piscoturi de sampanie
O cutie crema de branza (200 g)
O tableta de ciocolata
2-3 linguri de frisca batuta
Coaja de portocala
Extract de vanilie
Fructe, nuci sau menta pentru décor
Mod de preparare
Crema de branza se inmoaie intr-un bol, cu ajutorul unei spatule de silicon sau o lingura de lemn.
Se topeste ciocolata la baine marie, se toarna peste crema de branza, se amesteca, se adauga aromele, apoi se incroporeaza frisca cu grija.Se trec piscoturile prin crema, pe toate partile, se presara cu fructe, nuci sau menta, apoi se dau la rece si se servesc dupa 2-3 ore
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro