Pentru ca vrea sa manance mai sanatos, Anca Lungu a inceput sa gateasca deserturi fara a le praji. Uite cum face ea papanasi!
Ingrediente:
- 500g brânză de vaci
- 250g griş
- 3 ouă ecologice
- 100g de zahăr
- 1 lingură extract de vanilie
- coaja rasă de la o lămâie
- 100g făină pentru modelat
“E foarte simplu, dragele mele, să pregătiţi acest desert.
Trebuie să amestecaţi bine de tot ingredientele, mai puţin făina pe care o păstraţi pentru modelat. Daţi o formă circulară aluatului vostru şi rulaţi-o într-o bucată de hârtie de copt sau o folie alimentară. Băgaţi viitorii papanaşi la frigider pentru cel puţin 30 de minute şi treaba e aproape gata. Când vă hotărâţi să-i savuraţi trebuie doar să-i porţionaţi, să-i modelaţi şi să-i aruncaţi într-o oală cu apă care fierbe.
Când papanaşii se ridică la suprafaţă, desertul e gata. Se savurează fierbinţi, cu puţin zahăr deasupra sau simpli. E alegerea voastră! Poftă Nebună!”, a spus Anca pe blogul său.
Sursa: wowbiz.ro
Ingrediente:
- 500g brânză de vaci
- 250g griş
- 3 ouă ecologice
- 100g de zahăr
- 1 lingură extract de vanilie
- coaja rasă de la o lămâie
- 100g făină pentru modelat
“ E foarte simplu, dragele mele, să pregătiţi acest desert.
Trebuie să amestecaţi bine de tot ingredientele, mai puţin făina pe care o păstraţi pentru modelat. Daţi o formă circulară aluatului vostru şi rulaţi-o într-o bucată de hârtie de copt sau o folie alimentară. Băgaţi viitorii papanaşi la frigider pentru cel puţin 30 de minute şi treaba e aproape gata. Când vă hotărâţi să-i savuraţi trebuie doar să-i porţionaţi, să-i modelaţi şi să-i aruncaţi într-o oală cu apă care fierbe.
Când papanaşii se ridică la suprafaţă, desertul e gata. Se savurează fierbinţi, cu puţin zahăr deasupra sau simpli. E alegerea voastră! Poftă Nebună! ”, a spus Anca pe blogul său.
Sursa: wowbiz.ro
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro