Acest desert este delicios si foarte usor de preparat. Si cele mai neexperimentate gospodine il pot incerca.
Ingrediente
Pentru biscuiti
175g unt moale
75g zahar pudra
175g faina
75 faina de orez
Pentru spuma
400g de mure, plus extra pentru decor
2 linguri de zahar vanilat
400ml de smantana pentru frisca, batuta usor
Mod de preparare
1.
Incalzeste cuptorul la 150 de grade. Amesteca ingredientele pentru biscuiti cu o lingura de lemn si modeleaza apoi cu mana o coca. Pune-o pe fundul unei tavi de tarta si preseaza cu furculita. Coace timp de o ora. Cat timp este calda, marcheaza 12 felii. Dupa ce s-a racit, taie cu un cutit.
2. Pentru spuma, pune murele si zaharul intr-un vas cu doua linguri de apa si gateste la foc mic timp de 10 minute.
Paseaza cu blenderul, apoi lasa la racit. Cand s-au racit, adauga smantana. Lasa la racit 30 de minute, apoi pune in pahare, decoreaza cu mure si serveste cu biscuiti.
sursa
Ingrediente
Pentru biscuiti
175g unt moale
75g zahar pudra
175g faina
75 faina de orez
Pentru spuma
400g de mure, plus extra pentru decor
2 linguri de zahar vanilat
400ml de smantana pentru frisca, batuta usor
Mod de preparare
1.
Incalzeste cuptorul la 150 de grade. Amesteca ingredientele pentru biscuiti cu o lingura de lemn si modeleaza apoi cu mana o coca. Pune-o pe fundul unei tavi de tarta si preseaza cu furculita. Coace timp de o ora. Cat timp este calda, marcheaza 12 felii. Dupa ce s-a racit, taie cu un cutit.
2. Pentru spuma, pune murele si zaharul intr-un vas cu doua linguri de apa si gateste la foc mic timp de 10 minute.
Paseaza cu blenderul, apoi lasa la racit. Cand s-au racit, adauga smantana. Lasa la racit 30 de minute, apoi pune in pahare, decoreaza cu mure si serveste cu biscuiti.
sursa Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro