Desert la pahar cu capsuni si mascarpone

Desert la pahar cu capsuni si mascarpone
Desert la pahar cu capsuni si mascarpone

Cea mai buna retetea de desert la pahar cu capsuni si mascarpone.

Ingrediente (5 cupe de 200ml): 150g biscuiti integrali digestivi (astia i-am avut dar puteti folosi fursercuri sau daca va plac Oreo), 200g mascarpone sau rircotta, 400ml frisca, 300g capsuni coapte bine, 4 linguri de zahar, optional ciocolata rasa pentru decor.

Mod de preparare: Capsunele le spalam bine si le strecuram, apoi le zdrobim impreuna cu 3 linguri de zahar. Biscuitii ii macinam marunt, 200ml de frisca ii amestecam cu mascarpone si o lingurita de zahar pudra, restul de frisca o pastram pentru decor.

In cupele sau paharele pregatite punem un strat de biscuiti, apoi jeleul de capsuni, crema de mascarpone cu frisca, repetam iar deasupra ornam cu frisca. Putina ciocolata rasa si o frunza de menta sau lamaita dau un efect minunat acestui desert.

Sursa: culinar.bzi



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Tort de mac si gem de piersici - Reteta simpla si rapida

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies