Daca va este pofta de ciocolata, dar vreti sa evitati zaharul, avem o reteta minunata si foarte simpla.
Ingrediente:
– o cana pudra roscove(carob)
– o cana ulei cocos
– o jumatate de cana indulcitor natural, eu am pus miere
– 20 g de merisoare, goji, stafide (ce va place)
– 1/2 cana caju
– 1/2 cana nuca romaneasca
Mod de preparare:
Topiti uleiul de cocos, punandu-l intr-un vas cu apa fierbinte.
Intr-un bol mai mare, puneti cana cu pudra de roscove, indulcitorul si uleiul.
Dupa aceea, macinati foarte putin nuca si cajuul; de preferat, sa ramana bucati mai mari.
Adaugati nuca, cajuul si fructele deshidratate, si amestecati foarte bine.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Dupa, puneti continutul bolului intr-un vas special, si il bagati la frigider pana se intareste.
Dureaza foarte putin, depinde de cantitate….daca folositi forme de bomboane, cred ca intr-o ora, maxim 2 e gata!!!
Am terminat!! A fost simplu, nu???
Daca aveti forme speciale pentru bomboane, sunt perfecte!!!
E pur si simplu delicioasa!!!
Pofta buna!!
Sursa: www.cuvinte-cu-lumina.ro