Desertul asta delicios te vindeca de bolile inimii si le previne! Uite cat de usor se face

Desertul asta delicios te vindeca de bolile inimii si le previne! Uite cat de usor se face
Desertul asta delicios te vindeca de bolile inimii si le previne! Uite cat de usor se face

Nu numai gustul este incredibil, dar si proprietatile, pentru ca te scapa de bolie de inima si previne afectiunile cardiovasculare.

Ingrediente:

- 1 avocado mare, copt

- 4 linguri de cacao

- 2 linguri de miere de albine

- 1 banana si 3 linguri de ulei de cocos (optional)

Mod de preparare:
Puneti toate ingredientele in blender si mixati cateva minute, pana cand obtineti o masa cremoasa, omogena. Pentru ca acest mousse de ciocolata sa fie reusit, lasati-l sa stea la frigider cel putin o ora inainte de a-l manca.

Daca doriti sa se intareasca si sa arate ca o budinca, atunci adaugati la preparare 3 linguri de ulei de cocos. Se poate servi cu fructe proaspete sau uscate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sursa: antenastars.ro



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies