Aceasta prajitura de casa este gata imediat si este deosebit de gustoasa. Uite cum se prepara.
Ingrediente
Prima crema de ciocolata:
150g de margarina pentru crema,
15 linguri de zahar pudra,
3 linguri cacao,
esenta de rom
A doua crema:
un plic de praf de inghetata de capsuni sau creme ole de capsuni,
100ml lapte rece,5 g gelatina
Mai avem nevoie de:
30 bucati de biscuiti Petite Bure de cocos,
bombonele decor de ciocolata
Mod de preparare
Se pregateste prima crema de ciocolata, frecand bine margarina aflata la temperatura camerei impreuna cu
Crema de capsuni se obtine mixand praful de inghetata cu laptele rece si apoi turnand gelatina in fir subtire, dupa ce am dizolvat-o in apa rece, apoi am topit-o in bain maren.
Se monteaza prajitura astfel:
intr-o forma de cozonac, tinuta inclinat, astfel incat sa asezam biscuitii, unul langa altul, pe doua laturi ale formei, in asa fel incat sa construim cele doua laturi ale piramidei.
Se lasa la frigider cel putin doua ore apoi se taie felii subtiri care se pot decora dupa preferinta cu ciocolata topita, cacao, zahar pudra, frisca, sau ii puteti oferi un decor festiv.
Reteta de prajitura triunghi cu biscuiti si crema a fost oferita de ani67 pe forum culinar.Serviti prajitura triunghi cu biscuiti si crema de la rece.
Sursa: culinar.ro
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro