Desertul verii! Prăjitura cu vișine, rețeta bunicii Gherghina de pe TikTok: „I-am pus și zahăr pudră.”

Desertul verii! Prăjitura cu vișine, rețeta bunicii Gherghina de pe TikTok: „I-am pus și zahăr pudră.”
Desertul verii! Prăjitura cu vișine, rețeta bunicii Gherghina de pe TikTok: „I-am pus și zahăr pudră.”

Bunica Gherghina a pregătit rețeta prăjiturii cu vișine.

Bunica Gherghina este una dintre cele mai iubite bunicuțe din mediul online iar aceasta împarte de fiecare dată pe TikTok rețete delicioase, tradiționale, făcute ca în copilăria sa, cu care surprinde pe toți cei ce o urmăresc în mediul online. Aceasta oferă și numeroase sfaturi în bucătărie, în gospodărie, dar și în familie, fiind urmărită și iubită pentru autenticitatea sa și pentru modul în care își exprimă ideile de fiecare dată.

Acum, bunica Gherghina a venit cu o rețetă foarte ușor de pregătit, este vorba de un desert care este perfect pentru vară, mai ales că avem toate fructele necesare proaspete și la îndemână. Bunica Gherghina s-a gândit să pregătească o prăjitură cu vișine și a dezvăluit ingredientele de care are nevoie pentru acest preparat.

Ingrediente:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

  • 250 de grame zahăr
  • 250 ml ulei
  • 250 ml lapte
  • 500 de grame făină
  • 4 ouă
  • Un plic zahăr vanilat
  • Un plic de amoniac
  • Vișine

Cum pregătește bunica Gherghina prăjitura cu vișine

Citește și: Mini Pavlova cu cremă de frișcă și fructe proaspete. Perfectă pentru o gustare rapidă!

Citește și: Bunica Gherghina, cocoțată în cireș! Cum a reacționat nepoata sa când a văzut-o pe femeia în vârstă de 75 de ani culegând cireșe: „Vii și mă dai tu jos? Să vedem dacă poți!”

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Acum, că toate ingredientele sunt pregătite, iar vișinele sunt proaspăt culese, aceasta amestecă într-un bol zahărul, uleiul, laptele, făina, cele patru ouă, un plic de zahăr vanilat și un plic de amoniac pe care îl stinge cu oțet, iar toate ingredientele la adaugă după cantitățile menționate mai sus. Amestecă totul, iar dacă aluatul este prea moale, mai adaugă încă 250 de grame de făină. Compoziția este gata, o pune într-o tavă, iar pe deasupra adaugă vișinele cărora le-a scos sâmburii.

Prăjitura asta la cuptor până când se întărește, la 180 de grade, iar când o scoate, o taie în pătrățele și o ornează cu zahăr pudră. 

„Facem prăjitură cu vișine. Le culegem și mergem la prăjiturit. Pentru prăjitură cu vișine avem nevoie de următoarele ingrediente: vișine, lapte, ulei, făină, zahăr, ouă, un plic de zahăr vanilat și un plic de amoniac. Într-un bol punem 250 g de zahăr, 250 ml de ulei, 250 ml de lapte, 500 g de făină, punem și patru ouă, un plic de zahăr vanilat, un plic de amoniac pe care

îl stingem cu oțet. Acum amestecăm toate ingredientele. Dacă vedeți că aluatul e prea moale, mai puneți 250 g de făină. Acum punem compoziția la tavă. Punem vișinele deasupra și merg cu compoziția la cuptor la 180 de grade. Încercați cu degetul. Dacă e moale, mai lăsați. Când s-a întărit, o scoateți afară. Uitați prăjitura cu vișine! I-am pus și zahăr pudră.”, a povestit bunica Gherghina.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Bunica Gherghina, mărturisiri emoționante despre povestea de iubire a unchiului ei. Ce sfat a oferit, ținând strâns în mână fotografia veche. „Gândul la el i-a fost toată viața.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies