Bunica Gherghina a pregătit rețeta prăjiturii cu vișine.
Bunica Gherghina este una dintre cele mai iubite bunicuțe din mediul online iar aceasta împarte de fiecare dată pe TikTok rețete delicioase, tradiționale, făcute ca în copilăria sa, cu care surprinde pe toți cei ce o urmăresc în mediul online. Aceasta oferă și numeroase sfaturi în bucătărie, în gospodărie, dar și în familie, fiind urmărită și iubită pentru autenticitatea sa și pentru modul în care își exprimă ideile de fiecare dată.
Acum, bunica Gherghina a venit cu o rețetă foarte ușor de pregătit, este vorba de un desert care este perfect pentru vară, mai ales că avem toate fructele necesare proaspete și la îndemână. Bunica Gherghina s-a gândit să pregătească o prăjitură cu vișine și a dezvăluit ingredientele de care are nevoie pentru acest preparat.
Ingrediente:
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
- 250 de grame zahăr
- 250 ml ulei
- 250 ml lapte
- 500 de grame făină
- 4 ouă
- Un plic zahăr vanilat
- Un plic de amoniac
- Vișine
Cum pregătește bunica Gherghina prăjitura cu vișine
Citește și: Mini Pavlova cu cremă de frișcă și fructe proaspete. Perfectă pentru o gustare rapidă!
Acum, că toate ingredientele sunt pregătite, iar vișinele sunt proaspăt culese, aceasta amestecă într-un bol zahărul, uleiul, laptele, făina, cele patru ouă, un plic de zahăr vanilat și un plic de amoniac pe care îl stinge cu oțet, iar toate ingredientele la adaugă după cantitățile menționate mai sus. Amestecă totul, iar dacă aluatul este prea moale, mai adaugă încă 250 de grame de făină. Compoziția este gata, o pune într-o tavă, iar pe deasupra adaugă vișinele cărora le-a scos sâmburii.
„Facem prăjitură cu vișine. Le culegem și mergem la prăjiturit. Pentru prăjitură cu vișine avem nevoie de următoarele ingrediente: vișine, lapte, ulei, făină, zahăr, ouă, un plic de zahăr vanilat și un plic de amoniac. Într-un bol punem 250 g de zahăr, 250 ml de ulei, 250 ml de lapte, 500 g de făină, punem și patru ouă, un plic de zahăr vanilat, un plic de amoniac pe care