Deși e gravidă, Dana Rogoz a sărit în ajutorul vecinilor nevoiași. „Am auzit-o plângând”

gravidă, dana rogoz, aprovizionare bătrâni, ajutor bătrâni, actrița
gravidă, dana rogoz, aprovizionare bătrâni, ajutor bătrâni, actrița

Chiar dacă este însărcinată cu al doilea copil, Dana Rogoz a sărit în ajutorul vecinilor săi bătrâni, pentru a-i aproviziona cu tot ce au nevoie.

Dana Rogoz este una dintre vedetele pentru care sarcina nu este un inconvenient, ci își continuă viața normal, ba chiar făcând mai multe eforturi ca de obicei, pentru a-i ajuta pei cei aflați la nevoie, în contextul pandemiei de coronavirus. Dacă actrița nu se poate deplasa de la domiciliu, dat fiind faptul că sarcina este foarte avansată și se apropie de termen, Dana Rogoz a apelat la soțul său, Radu Dragomir, pentru a-și duce la bun sfârșit misiunea de a-i ajuta pe vecinii săi vârstnici.

Citeste si: Dana Rogoz își va aduce copilul pe lume în plină pandemie de coronavirus. „Voi încerca să...”

Dana Rogoz are un suflet de milioane! Iată ce a făcut pentru vecinii săi

Dana Rogoz a încercat să își ajute apropiații vârstnici de la bun început, însă după ce a apărut ordonanța militară care vizează persoanele peste 65 de ani, care se află în categoriile cu risc ridicat, actrița a decis să treacă la acțiune.

Astfel, pentru a contribui măcar puțin la liniștea acestor persoane, expuse la complicațiile oricărei boli, nu doar în cazul COVID-19, Dana Rogoz l-a pus pe soțul său la treabă.

„Sigur, mai întâi m-am asigurat că mama se descurcă, că are tot ce îi trebuie acasă și că nu e nevoită să facă ieșiri, care să o pună în pericol. Apoi m-am gândit la vecinii noștri. Noi stăm la casă și, din păcate, nu avem relații apropiate cu mulți vecini.

Am avut o relație specială cu un arhitect care locuia pe aceeași   stradă cu noi, dar la câteva case dintanță.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

gravidă, dana rogoz, aprovizionare bătrâni, ajutor bătrâni, actrița
gravidă, dana rogoz, aprovizionare bătrâni, ajutor bătrâni, actrița

 Ne-am împrietenit cu dânsul în perioada renovării casei noastre când venea pe șantier, dar într-o zi, muncitorii ne-au spus că pe vecinul nostru l-a luat salvarea.

Câteva zile mai târziu, soția dânsului ne-a anunțat că a murit. Așadar când am aflat că bătrânii se află în categorie cu risc, putând dezvolta forme grave în urma infectării cu coronavirus, m-am gândit la soția vecinului arhitect. Mi se părea cumva ciudat să o sun, să o întreb dacă nu cumva are nevoie de ajutorul nostru, când în toții anii aceștia mai mult de un salut respectuos din când în când, când ne întâlnim accidental pe stradă, nu am schimbat.
Dar mi-am urmat instinctul și am făcut-o,”
a mărturisit Dana Rogoz.

Citeste si: Dana Rogoz recunoaște că a râs de cei care și-au făcut provizii de teama coronavirusului: „Nu mi-am facut stocuri pentru o luna, dar…”

-Alo, bună ziua, sunt vecina dumneavoastră de la nr 38, Dana Dragomir. Știți, v-am sunat să vă întreb dacă nu doriți să vă ajute soțul meu, Radu, cu cumpărăturile….Atât

am apucat să spun și am auzit-o plângând. Mi-a spus că pur și simplu nu se aștepta la acest telefon. Că trebuie să își revină puțin înainte de a-mi răspunde. Mi s-au inundat instantaneu și mie ochii. I-am explicat că nu trebuie sub nicio formă să se simtă îndatorată de gestul nostru. Că e unul absolut normal, firesc, în acest moment. Și pentru că Radu, care poate ieși să facă cumpărături o dată pe săptămână pentru noi, nu îi va fi greu să facă cumpărături și pentru dânsa, dar și pentru mama ei, cu care locuiește și care este și mai
în vârstă.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: Subiecte BAC 2024 Matematică și Istorie: La ce oră se publică baremul pe EDU.ro pentru proba obligatorie a profilului?- stirilekanald.ro

gravidă, dana rogoz, aprovizionare bătrâni, ajutor bătrâni, actrița
gravidă, dana rogoz, aprovizionare bătrâni, ajutor bătrâni, actrița

Cu greu și-a revenit. Apoi, mi-a mărturisit că într-adevăr nu are pe nimeni care să o ajute. Că a reușit cu greu în ultimele zile să care de una singură alimente și că se va descurca pentru o perioadă. Dar că va apela la noi, cât de curând, pentru viitoare cumpărături. Am închis telefonul și m-am gândit la câți bătrâni sau alte persoane din categoriile de risc sunt acum fără niciun sprijin. Și uneori sunt foarte aproape de noi, fără să avem habar”, a relatat Dana Rogoz, pe blogul său.

Citeste si: Fratele Danei Rogoz, specialist în Boli Infecțioase, mesaj alarmant despre Coronavirus



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Fratele Danei Rogoz, specialist în Boli Infecțioase, mesaj alarmant despre Coronavirus

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Felicitări! Larisa Groza, fosta concurentă de la Casa iubirii, a anunțat sexul copilului

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies