Designer roman pe covorul rosu! Afla cine i-a cucerit pe englezi la GQ Men of the Year

Designer roman pe covorul rosu! Afla cine i-a cucerit pe englezi la GQ Men of the Year
Designer roman pe covorul rosu! Afla cine i-a cucerit pe englezi la GQ Men of the Year

Covorul rosu reprezinta o sursa inepuizabila de inspiratie si un motiv pentru celebritatile internationale de a-si etala cele mai spectaculoase tinute. GQ Men of The Year Awards care a avut loc la Royal Opera House, din Londra a reunit “creme de la crème” in materie de VIP-uri si a tinut prima pagina a tuturor publicatiilor de renume international.

Cara Delevingne, Kim Kardashian, Rita Ora, Lindsay Lohan, Jessie J, Jourdan Dunn, Pippa Middleton, Gerard Butler, Ringo Star, Pharrell Williams, Samuel L Jackson, Johnny Depp, David Gandy, Colin Firth, Lewis Hamilton si Nicole Sherzinger, Christopher Bailey, Natalie Dormer au fost doar cateva dintre vedetele care au participat la aceasta gala, aflata la cea de-a 17-a editie.

Lansat de curand pe piata de moda internationala, CRISTALLINI (brand-ul autohton de rochii de seara si de ocazie) a fost prezent pe red-carpet la GQ Men of The Year Awards, alaturi de sotia faimosului

star-rock Iggy Pop, Nina Alu. Acesta si-a comandat tinuta de pe site-ul www.cristallini.com cu doar o saptamana inainte de eveniment, optand pentru o rochie de seara din voal de matase naturala cu o croiala diafana si delicata, dar in acelasi timp seducatoare si ultra-feminina. Accentul pus pe decolteu adanc, umerii frumos conturati si talia evidentiata au pozitionat-o pe Nina Alu in topul celor mai bine imbracate vedete de la acesta gala.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Vogue Olanda, Contact Music, MTV. Co.uk, GettyImages, CBSNews, Gala (Germania), Reppublica (Italia) au remarcat tinuta Ninei Alu, semnata CRISTALLINI care a concurat cu case de moda de renume internationale, precum Zuhair Murad Couture, Burberry,  Gaultier, Ermanno Scervino, Hugo Boss.

Castigator al unui premiu la sectiunea Icon, Iggy Pop a cunoscut-o pe Nina Alu in 1999, pe vremea cand aceasta era insotitoare de zbor la o companie aeriana.

Au devenit un cuplu cu un an mai tarziu si s-au casatorit in 2008. “Implineam 50 de ani, asa ca am fost norocos ca am intalnit-o. Fericirea alaturi de o femeie nu trebuie sa fie un lucru complicat. Cand intalnesti femeia potrivita, lucrurile vin de la sine”, a declarat Iggy Pop.

La nivel international, CRISTALLINI se afla printre brand-urile preferatele ale actritei si top-modelului Catrinel Menghia, cunoscuta sub numele de scena Cat Marlon.

In Romania, rochiile de seara si de cocktail CRISTALLINI sunt purtate de vedete precum Andreea Marin, Laura Cosoi, Ilinca Vandici, Iulia Vantur, Sandra Stoicescu, Alina Puscas, Elena Gheorghe, Ramona Badescu, Andreea Ibacka, Anda Adam, Alexandra Stan, Gabiela Cristea, Simona Gherghe, Amadeus, Andra, Alexandra Badoi, Lora, Doinita Oancea, Diana Bart, Nicoleta Luciu si a colaborat cu emisiuni importante, precum “Dansez pentru Tine”, “Pretuieste viata”, “Vocea Romaniei”, “Te cunosc de Undeva”, finala locala a concursului de muzica Eurovision 2014.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies