Designer-ul Cristinei Siscanu a imbracat si alte vedete. Andreea Marin si Anna Lesko au aratat fabulos!

Designer-ul Cristinei Siscanu a imbracat si alte vedete. Andreea Marin si Anna Lesko au aratat fabulos!
Designer-ul Cristinei Siscanu a imbracat si alte vedete. Andreea Marin si Anna Lesko au aratat fabulos!

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu si-au reinnoit juramintele, vineri, pe 24 august, la sapte ani de la nunta lor. La ceremonia religioasa, bineinteles, in centrul atentiei s-a aflat “mireasa”, care a purtat o tinuta catalogata de internauti ca fiind indecenta.

Realizata din satin alb, in forma de bluza scurta in fata si lunga in spate, unde avea atasata un fel de trena, tinuta Cristinei Siscanu nu a fost apreciata de internaute.

Ba din contra! Vestimentatia aleasa a starnit un adevarat scandal, internautii acuzand faptul ca nu te poti prezenta in colanti, pantalonii purtati de Cristina Siscanu pe sub bluza sa, cand mergi in fata altarului. 

Putini stiu insa ca tinuta buclucasa, intens comentata, este o creatie a designerului Paula Milea. Celebra in bransa designerilor vestimentari, creatoarea de moda a realizat de-a lungul timpului creatii spectaculoase pentru numeroase vedete din Romania.

Andreea Marin, Anna Lesko, Denisa si Raluca Tanase (Bambi), Nicoleta Nuca si Andreea Banica au imbracat la gale si evenimente vestimentatii deosebite semnate de Paula Milea. 

Creatiile designerului au fost si pe gustul Elenei Basescu, mezina lui Traian Basescu apeland la creatiile Paulei Milea, cand a poza pentru coperta unei reviste.

Cu toate acestea, nicio aparitie a unei alte vedete, imbracata de creatoarea de moda, nu a starnit atatea reactii negative.

Scandalul dintre Cristina Siscanu si internauti a izbucnit dupa ce ea a publicat pe Instagram prima fotografie de la ceremonia religioasa, etaland astfel vestimentatia aleasa pentru acest eveniment. La scurt timp, pagina a fost luata cu asalt de sute de comentarii acide.

In replica, sotia lui Madalin Ionescu a reactionat.

„Am sufletul plin de tristete... Romanii sunt un popor atat de trist.

E foarte tarziu, copilul meu cel mic doarme langa mine si ma uit la ea si ma cuprinde nelinistea. Cum va creste intr-o societate plina de atata ura? 

Ce i se poate intampla unui om ca sa ajunga sa jigneasca cu o usurinta greu de descris, doar asa stand pe canapea si butonand pe telefon? De ce sa executi fara mila un suflet? Un suflet pe care nici nu l-ai cunoscut vreodata. 

Da, asa m-am imbracat, consiliata fiind de specialisti in domeniu. Si mi-a placut! Nu este o rochie. Este o tinuta alcatuita din bluza si pantaloni. Cum sa «urli» ca se vad partile intime cand nu exista asa ceva? Nici daca as fi ridicat bluza nu s-ar fi vazut vreo parte intima. 

Cum sa arunci cu noroi intr-un om in ziua in care traieste un eveniment fericit?! Si vorbim despre educatie si piosenie? Really? Atat de trist...“

, a scris Cristina Siscanu pe pagina sa de Instagram.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Opt trasaturi de care barbatii sunt atrasi fizic. Toate femeile trebuie sa tina cont de asta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies