Designerul care îmbracă vedetele de la Hollywood explică cum arată rochia perfectă! Interviu EXCLUSIV cu Mona Felba

Designerul care îmbracă vedetele de la Hollywood explică cum arată rochia perfectă! Interviu EXCLUSIV cu Mona Felba
Designerul care îmbracă vedetele de la Hollywood explică cum arată rochia perfectă! Interviu EXCLUSIV cu Mona Felba

În ultimii ani Premiile Oscar au găsit-o Tamara Henry pe covorul rosu, și, din nou, într-o creatie a designerului arădean Mona Felba. Rochia verde pe care supervedeta de la Hollywood a purtat-o a fost remarcată de mai toți cei de la eveniment, cu atât mai mult cu cât s-a mulat perfect pe corpul bine întreținut al frumoasei regizor.

Designerul arădean Mona Felba a îmbrăcat-o pentru al șaselea an la rând pe actrița Tamara Henry pentru Oscar. Creatoarea şi-a început colaborarea cu vedeta americană după ce logodnicul ei, regizorul de filme documentare Steven Barber, i-a propus Monei Felba o colaborare în 2014.

Citeste si: Rochiile unei romance ajung an de an pe covorul rosu, la Premiile Oscar. Cine este designerul si cum a ajuns ea sa patrunda in lumea stralucitoare de la Hollywood

Citeste si: Un designer român a îmbrăcat o supervedetă pentru premiile Oscar! ”Nu am cum să nu fiu mândră”

Citeste si: Ea este ultima descoperire spectaculoasa a lui Bote. Vezi cu ce l-a impresionat o bruneta focoasa pe cunoscutul designer!

În exclusivitate pentru kfetele.ro, creadorul Mona Felba a vorbit despre ce înseamnă pentru ea moda și, evident, despre cum trebuie să arate o rochie perfectă, după ani buni de experiență în domeniou.

Începuturile designerului Mona Felba nu au însă cele mai fericite, mai ales că a luat și o mică bătăiță pentru experimentele ei. ”Pasiunea mi-am descoperit-o pe la 5-6 ani, mama mea fiind și ea pasionată de croitorie și de design. Pe atunci, tăiam materiale, mă puneam pe la mașina de cusut când ea nu era acasă și încercam să îmi fac tot felul de fustițe. Bine-nțeles, ea își dădea seama și am luat-o și pe coajă când am tăiat materialul unei cliente, unul foarte scump, dar o meritam”, povestește Mona Felba, amuzată.
Dar, deja, atunci știa ce își dorește, așa că și-a urmărit cu încăpățânare visul. ”Mi-am vândut apartamentul ca să investesc în business. Îmi investesc timpul și energia doar în această direcție, altfel nu pot evolua”, ne-a mai spus Mona Felba.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Iar când vine vorba de rochia perfectă, Mona Felba o vede făcută din materialul ei favorit: mătasea naturală. ” O rochie perfectă ar fi din mătase naturală, linii fine, vaporoase, cu spatele și umerii goi. Iar favorita mea de la Hollywood pentru o asemenea rochie este Sofia Vergara, pe ea aș vrea să o îmbrac”, explică designerul. Costumele de baie sunt însă, în viziunea ei, unele...

minimaliste. ”Costumul de baie perfect are o culoare tare, gen portocaliu sau verde crud, să fie din două piese. Chilotul, pe stil brazilian, combinat cu pietre Swarovscky sau cu accesorii din  pietre, iar partea de sus, sutienul, să fie pe stilul fâșie, fără bretele. Eventual, accesorizat cu un cardigan foarte fin”, ne-a mai explicat Mona Felba.

Evident, când vine vorba de haine, Mona Felba a explicat și ce nu ar purta vreodată.

”Nu aș purta niciodată și nici nu aș crea așa ceva, ceva ce nu mă caracterizează pe mine. Adică, pantaloni cu turul lăsat, rochii drepte, tip sac, fără nicio formă”, spune Mona Felba.

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mona Felba a îmbrăcat-o pe Tamara Henry a șasea oară pentru Oscar

”Nu am cum să nu fiu mândră când sunt opțiunea Tamarei Henry pentru al șaselea an când vine vorba de Premiile Oscar. Noi colaborăm adeseori, ea îmi cere un anumit fel de rochie, iar eu, în câteva zile, i-o și livrez”, ne-a spus designerul Mona Felba.

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit creatoarea de modă, Tamara Henry a apelat la ea și cu alte ocazii în afara Oscarurilor. ”Mi-a mai cerut rochii și pentru premierele de film la care a fost invitată, vorbim, normal, de premierele de la Hollywood. În plus, o văd și extrem de mulțumită de cum colaborăm, de prețurile pe care le am – mult mai mici decât designerii de pe acolo – și de fiecare dată îmi trimite mesaje video în care îmi mulțumește. Iar asta contează pentru mine mai mult decât orice”, ne-a mai spus creatoarea de modă Mona Felba.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies