Designerul Nausica prezintă ”Easy And Shine!”

Designerul Nausica prezintă ”Easy And Shine!”
Designerul Nausica prezintă ”Easy And Shine!”

Designerul Nausica Mircea de la Casa de modă ce-i poartă numele, Nausica Mode îşi va prezenta noua colecţie sâmbătă, 2 decembrie, în cea de a doua seară la Bucharest Fashion Week.

Evenimentul are loc într-un centru de lux de evenimente, Soiree, în Pipera.
Nausica a pregătit pentru această ediţie a festivalului de modă o colecţie specială.

”Mereu am ales feminitatea, simplitatea şi naturaleţea croielilor. Colecţia abundă în tonuri de negru, auriu şi mov. Sunt linii simple şi elegante, sunt ţinute ce se pot plia oricărui tip de personalitate. Unele îndrăzneţe, altele suave, elegante sau uşor excentrice. Este o colecţie complexă, ce încearcă să combine tendinţele cu stilul nostru ce ne caracterizează.

Colecţia se numeşte Easy And Shine!”, spune designerul Nausica. 
 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Peste 40 de designeri vor fi prezenţi la cea de-a 28 a ediţie a Bucharest Fashion Week

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies