Jodie Marsh s-a despărțit de Billy Collins Nuttall după trei ani de relație

Jodie Marsh s-a despărțit de Billy Collins Nuttall după trei ani de relație
Jodie Marsh s-a despărțit de Billy Collins Nuttall după trei ani de relație

Fanii celor doi așteptau nunta lor, dar Jodie Marsh a dezvăluit ce i-a făcut iubitul ei în toți cei trei ani cât au fost împreună.

Jodie Marsh a mărturisit că s-a despărțit de iubitul său, după o relație de 3 ani. Ea a descoperit că iubitul ei a înșelat-o în tot acest timp și este de-a dreptul devastată de această situație, deoarece se vedea alături de el până la adânci bătrâneți. 

Vedeta din Marea Britanie a dscoperit că fostul ei iubit vorbea cu alte femei și le cerea poze în ipostaze indecente, iar acest lucru s-a întâmplat încă de acum trei ani, de când cei doi au început să formeze un cuplu.

Citeste si: Cristian i-a dat ”papucii” Ștefaniei printr-un simplu mesaj. Despărțirea lor i-a trezit suspiciuni Andreei Mantea ”Este cusută cu ață albă, le fel ca plecarea la mare” Ce ascunde Ștefania

Jodie Marsh a împărtășit vestea cumplită cu cei 443.000 de urmăritori de pe Instagram care așteptau vești bune despre cei doi, iar aceștia au reacționat imediat.

"Totul s-a întâmplat în cei trei ani cât timp am fost împreună.  

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

El a recunoscut când i-am spus. Am făcut o captură de ecran cu dovada pentru ca lumea să creadă adevărul.”, a spus Jodie Marsh pe contul său de Instagram, vizibil afectată de situația în care a fost pusă.

Modelul de 42 de ani a început să iasă cu tânărul de 25 de ani, Billy Collins Nuttall în 2019, potrivit the Mirror.

„Jodie, sunt atât de tristă pentru tine. Nu pot să cred că ți-a trădat dragostea, bunătatea și suportul. El nu te-a meritat”, a spus unul dintre urmăritori de pe rețeaua de socializare.

Citeste si: „E menit să fie cu persoana pe care o merită”! Cristina Belciu a spus totul, după ce Cristian Boureanu și Laura Dincă au fost surprinși împreună

Ea a precizat că ”i-a oferit lumea și tot nu a fost suficient” pentru a avea o relație de lungă durată.

Un alt internaut a spus: "Îmi pare atât de rău să aud asta.Este extraordinară și te descurci foarte bine în ceea ce faci”.

Jodie Marsh a fost cuplată cu Wayne Lennox

În plus, vedeta este devastată, deoarece nici măcar nu a apucat să își jelească mama care s-a stins din viață.

De asemenea, Jodie credea că și-a găsit, în sfârșit, sufletul pereche. Ea se cuplase cu Billy după ce s-a despărțit de Wayne Lennox.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au împăcat? Cum au fost surprinși cei doi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies