Despărțire Lidia Buble și Răzvan Simion- motivele sunt șocante! Nimeni nu se aștepta la așa ceva...

despărțire-lidia-buble-si-razvan-simion
despărțire-lidia-buble-si-razvan-simion

Despărțire Lidia Buble și Răzvan Simion. Faimosul prezentator și frumoasa solistă au decis să pună punct poveștii lor de dragoste.

Despărțire Lidia Buble și Răzvan Simion. Un mare cutremur a avut loc în showbizul autohton! Deși părea că Lidia Buble și Răzvan Simion au probleme în paradis, nimeni nu se aștepta ca ruptura dintre cei doi să fie iremediabilă. Amândoi au negat cu vehemență faptul că relația lor nu ar merge bine, însă Răzvan Simion a decis să spună adevărul și a anunțat public că nu mai formează un cuplu cu frumoada solistă.

Citeste si: Lidia Buble, dezvăluiri surprinzătoare: „Nu ar fi exclus să ieșim cu un bublișor mic din carantină”

despărțire-lidia-buble-si-razvan-simion
despărțire-lidia-buble-si-razvan-simion

Despărțire Lidia Buble și Răzvan Simion- fanii au fost șocați!

Toată lumea se aștepta la o eventuală căsătorie între prezentatorul TV și cântăreața cu voce de aur, dar după cinci ani în care au avut de înfruntat numeroase critici, în care au depășit toate momentele problematice, ruptura dintre Lidia Buble și Răzvan Simion s-a adâncit, iar cei doi nu au reușit să găsească motivele care i-au

unit inițial, așa că au decis să meargă pe drumuri separate.

Mai mult decât atât, după ce a dezvăluit faptul că se află într-o călătorie prin care speră să se regăsească, Răzvan Simion a ieșit la masă alături de familia sa.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

despărțire-lidia-buble-si-razvan-simion
despărțire-lidia-buble-si-razvan-simion

“Au fost ani în care m-am iubit prea puțin, în timp ce primeam prea multă iubire, cu care nu știam ce să fac.

Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertatea emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical,” a mărturisit Răzvan Simion, pentru internauți.

Citeste si: Răzvan Simion a fost făcut praf: “Se gudura pe lângă Nicolae Guță și alți câțiva fachiri ai textelor de gang în care aleasa inimii trebuie abordată "pe la spate, pe la spate”

Ce spun prietenii celor doi

Surse din apropierea cunoscutului prezentator au povestit, pentru impact.ro cum s-a sfârșit totul și care este viața acestuia acum:

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„De jumătate de an au început reproșurile. Cele mai multe din partea Lidiei, fără un motiv foarte clar. Pur și simplu dorea mai mult. Înainte de pandemie, ei au luat o pauză, pentru ca fiecare să se gândească ce își dorește.

despărțire-lidia-buble-si-razvan-simion
despărțire-lidia-buble-si-razvan-simion

Ea s-a întors mai apoi în casa lui și a încercat să facă lucrurile să meargă, însă pur și simplu și-a dat seama că iubirea pentru Răzvan s-a terminat.

A devenit prietenie. Bineînțeles că amândoi suferă, însă el este de-a dreptul terminat, a slăbit, nu prea doarme, nu mănâncă.

Citeste si: Bombă în showbiz! Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit?! Prezentatorul, acasă la o altă femeie



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Elena Ionescu s-a iubit nebunește cu un cunoscut om de televiziune! El e cel care "a făcut-o femeie” pe Faimoasa de la Survivor!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies