Despărţire neaşteptată în showbiz. Cristian Boureanu şi Cristina Belciu şi-au spus "adio"

Despărţire neaşteptată în showbiz. Cristian Boureanu şi Cristina Belciu şi-au spus
Despărţire neaşteptată în showbiz. Cristian Boureanu şi Cristina Belciu şi-au spus "adio"

Cristian Boureanu nu mai formează un cuplu cu tânăra superbă supranumită "Monica Belluci de România".

Cristian Boureanu a avut o relaţie de lungă durată cu frumoasa Laura Dincă, iar cei doi au vorbit de nenumărate ori despre căsătorie. Puţini s-au aşteptat la o despărţire, dar ea a survenit anul trecut, după certuri interminabile, potrivit celor două vedete.

Ei bine, la doar câteva luni după momentul rupturii, fostul politician s-a afişat cu o femeie absolut superbă, Cristina Belciu sau "Monica Belluci de România", cum a fost denumită de unii jurnalişti din presa mondenă.

Citeste si: Laura Dincă, noi dezvăluiri despre despărțirea de Cristian Boureanu. Cu ce i-a greșit bărbatul: „Nu există cale de împăcare”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cristina Belciu a vorbit despre motivul despărţirii: "A rămas o amintire frumoasă"

Uşor-uşor, relaţia s-a consolidat, iar zvonurile despre un posibil mariaj au început să apară. Din păcate însă, romanticii incurabili nu vor avea parte nici de această dată de o nuntă mondenă, şi această legătură amoroasă având un final opus celor din basme. Cristina Belciu a declarat, fără echivoc, că nu mai formează un cuplu cu Cristian Boureanu, lucru confirmat, de altfel, şi de fostul soţ al Valentinei Pelinel.

Citeste si: George Burcea și Viviana Sposub s-au împăcat! Declarația de dragoste făcută de actor i-a uimit pe fani!

Dragostea și compatibilitatea nu sunt același lucru. Poți iubi pe cineva fără a fi persoana lângă care alegi sa îți petreci viața. A rămas o amintire frumoasă, îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat șansa să trăiesc o poveste intensă, reciprocă ”, a declarat Cristina Belciu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Ce spunea Laura Dincă după despărţirea de Cristian Boureanu

Laura Dincă a vorbit despre viaţa ei după încheierea relaţiei cu fostul politician.

Am luat eu cei trei copii ai noștri. Cățeii, da! (râde, n. red.) Acum sunt la Cristian, nu îi mai văzuse de o lună, i-am lăsat să se bucure și ei de terasă, la el. Noi ne-am despărțit acum două luni și jumătate și, atunci, am decis să rămână la mine.

Acum colaborez cu o agenție din Milano, dar încă nu lucrez propriu-zis. Aștept și discut despre niște contracte, dar nu este înc nimic stabilit. Dar, oricum, nu văd de ce nu aș colabora, ca model, cu anumite branduri în condiții care să fie avantajoase. Vom vedea ce se va întâmpla ”, mărturisea frumoasa şatenă vara trecută



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies