Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio după numai câteva luni: „Acum sunt mai degrabă prieteni...”

Rita Ora
Rita Ora

Deși toată lumea a văzut chimia dintre ei, cei doi au decis să pună punct poveștii de dragoste după numai câteva luni. Cum de s-a ajuns la această situație.

La numai trei luni după ce au decis să formeze un cuplu, Rita Ora și fiul lui Jude Law, Rafferty Law, au luat-o pe drumuri separate. Cei doi au fost dați de gol de către un apropiat de-al lor.

S-au cunoscut pe platourile de filmare de la „Oliver Twist” și toți fanii lor au fost extrem de încântați atunci când au auzit de idila lor. Însă, poveste a ajuns la final, iar ultima dată când au fost văzuți împreună a fost la British Fashion Awards, existând tot mai multe speculații că relația a ajuns la final.

Rita Ora
Rita Ora

Citeste si: Despărțire neașteptată la Puterea dragostei: „Nu înțeleg de ce oamenii nu sunt asumați”

O sursă a declarat pentru Cosmopolitan: „ Rita a fost plecată destul de mult din țară și nu mai vorbesc așa cum o făceau înainte, darămite să mai formeze un cuplu. Lucrurile nu vor funcționa până când nu vor fi în aceeași țară.

Ar putea fi din nou iubiți, dar acum sunt mai degrabă prieteni”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Rita Ora
Rita Ora

Citeste si: Despărțire șoc în showbiz! Carmen Grebenișan este o femeie singură

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Comin home smiling. Crunch time 💪🏽 who’s coming to my show this Friday?!

A post shared by Raff Law (@rafflaw) on


Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la Oliver Twist

Rita Ora și fiul lui Jude Law, Rafferty, s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la Oliver Twist. Rita și Rafferty au fost văzuți luni sărutându-se la finalul after-party-ului British Fashion Awards.

O sursă a declarat pentru The Sun, în urmă cu câteva săptâmâni: ”Totul a început după primele zile de filmări. Lumea a făcut câteva comentarii despre chimia dintre ei. După ceva vreme, atracția a fost evidentă și s-a transformat în ceva însemnat pentru ei. Acum sunt într-o relație, așa că au decis să se afișeze public”.

Citeste si: Carmen de la Sălciua l-a părăsit pe Culiță Sterp pentru fostul iubit? Artista a recunoscut ce se întâmplă între ea și Cosmin Isăilă

Înainte de a fi cu Rafferty, Rita a mai avut o relație cu Andrew Garfielf, precum și cu Andrew Watt, Calvin Harris și Ricky Hil.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Veste neașteptată la Puterea dragostei! S-au despărțit, în urmă cu puțin timp: „Am ales să mă retrag...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies