Despărțire neașteptată în showbiz! Toată lumea aștepta nunta lor

Ana Bogdan și Norris Măgeanu s-au despărțit, după trei ani de relație
Ana Bogdan și Norris Măgeanu s-au despărțit, după trei ani de relație

Cei doi s-au logodit în urmă cu trei ani, însă au decis să meargă pe drumuri diferite, deși toată lumea aștepta cu nerăbdare nunta lor. Ce s-a întâmplat.

Vești neașteptate în showbiz. Una dintre cele mai îndrăgite sportive de la noi s-a despărțit de logodnicul său, deși toată lumea aștepta cu nerăbdare nunta lor.

Ana Bogdan și omul de afaceri Norris Măgeanu și-au spus adio, la trei ani după ce s-au logodit. Jucătoarea de tenis Ana Bogdan și președintele Federației Române de Automobilism Sportiv, Norris Măgeanu, au pus punct relației, scrie click.ro, iar gesturile pe care le-au făcut pe rețelele de socializare par să confirme că s-au despărțit.

Cei doi formau un cuplu de la începutul anului 2017, iar în luna aprilie a aceluiași an, au anunțat că s-au logodit și că se pregătesc de nuntă.

Ana Bogdan și Norris Măgeanu s-au despărțit, după trei ani de relație
Ana Bogdan și Norris Măgeanu s-au despărțit, după trei ani de relație

„Mulţumesc! Mulţumesc, pentru că îmi aduci zâmbetul pe chipul meu şi pentru că îmi umpli inima de bucurie în fiecare zi. Mulţumesc pentru grijă, mulţumesc, pentru că îmi dai puterea să merg mai departe după fiecare înfrângere, făcându-mă să-mi testez limitele în fiecare zi.

Îţi mulţumesc pentru că eşti cel mai bun prieten al meu, tovarăş de călătorie, partenerul meu de tenis, logodnicul meu, totul al meu, sufletul meu pereche, viitorul meu soţ.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Vestea zilei în showbiz! S-au despărțit: „El este extrem de ocupat...”

Mulţumesc pentru călătorii deasupra norilor, pentru aventuri de neuitat, pentru toate momentele care ne-au tăiat respiraţia şi pentru cele pe care nu le-am trăit încă.

Îţi mulţumesc că exişti, că eşti aici, indiferent de ce! Te iubesc şi abia aştept să trăiesc în toţi aceşti ani alături de tine, până când vom ajunge la 80 ţinându-ne de mâini şi zâmbind unul la altul, spunându-ne: «Am făcut-o!»

Citeste si: Culiță Sterp a vorbit despre căsnicia cu fosta lui soție, Carmen de la Sălciua. ”Mama a fost dezamăgită”!

Eşti pe jumătate om, pe jumătate univers. Sunt norocoasă şi recunoscătoare să te am ca omul meu!', a menționat la momentul respectiv jucătoarea de tenis, însă lucrurile par să se fi schimbat între timp.

Potrivit prietenilor comuni ai celor doi, Ana și Norris s-ar fi despărțit la finalul lunii martie. Ana a șters toate fotografiile în care apărea alături de Norris, iar bărbatul și-a actualizat statusul la Facebook din 'într-o relație' în 'singur'.

Norris Măgeanu
Norris Măgeanu

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ana a renunțat la inelul de logodnă

De asemenea, în ultimele imagini pe care jucătoarea de tenis le-a postat pe pagina sa de socializare, inelul de logodnă lipsește de pe deget, deși nu se despărțea de el nici la turneele de tenis și nici la antrenamente.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

💗 #StayHome & #DontCrackUnderPressure 😜 #tagheuer #tagheuercarrera

A post shared by 🦋 (@_ana.bogdan_) on



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Oana Radu, în izolare cu iubitul ei. Concurenta „Bravo,ai stil! Celebrities” și Cătălin se ciondănesc de la... mâncare!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies