Despărțire neașteptată la Puterea dragostei! Și-au spus adio

Andreea Pirui și Marius de la Putrerea dragostei și-au spus adio
Andreea Pirui și Marius de la Putrerea dragostei și-au spus adio

Cei doi concurenți și-au spus adio, după numai câeva săptămâni de relație. Despărțirea i-a luat pe toți prin surprindere.

Veste neașteptată la Puterea dragostei. După numai câteva săptămâni de relație, Marius și Andreea Pirui au decis să pună punct poveștii lor de dragoste. Marius și Andreea Pirui și-au spus adio, iar lucrurile par să se complice între ei.

Din cauza unei pedepse pe care Marius a trebuit să o facă, au început discuțiile dintre el și iubita sa, Andreea Pirui. Aceasta i-a reproșat că a vorbit cu Ramona, iar de la liniște până la o adevărată ceartă între cei doi nu o fost decât un pas.

Andreea Pirui și Marius de la Putrerea dragostei și-au spus adio
Andreea Pirui și Marius de la Putrerea dragostei și-au spus adio

Toată lumea avea încredere în maturitatea celor doi, însă Marius și Andreea Pirui au ajuns într-un impas al relației lor și au decis să pună punct poveștii lor de dragoste, iar vestea i-a uimit pe toți, inclusiv pe Andreea Mantea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, imagine de colecţie cu ea! Aşa arăta în urmă cu câţiva ani!

Problemele dintre cei doi au început încă de zilele trecute, atunci când Marius a asemănat-o pe Andreea cu Lady Gaga, lucru care nu a fost pe placul concurentei din casa Puterea dragostei.

Livian, propunere neașteptată pentru Bianca de la Puterea dragostei: „Aș vrea să mângâi băiatul”

Ce au făcut Livian și Bianca de la Puterea dragostei în pauza dintre filmări. Cei doi au filmat întregul moment și l-au publicat pe contul de socializare.

Citeste si: Livian, propunere neașteptată pentru Bianca de la Puterea dragostei: „Aș vrea să mângâi băiatul”

Livian și Bianca au decis să își spună adio, după mai bine de șase luni de relație.

Cei doi sunt în continuare apropiați, așa că mulți fani au sperat că se vor împăca și vor forma din nou un cuplu puternic.

Însă, după scandalul în care a fost implicată Bianca, Livian a evitat să spună clar dacă mai vrea să formeze un cuplu cu Bianca, dar au avut câteva tentative în care au fost apropiați, ca în vremurile bune.

Citeste si: Livian a dezvaluit secretele relatiei cu Bianca! De ce nu se impaca oficial: "Exagerezi"

În urmă cu câteva ore, Livian a reușit să o surprindă pe Bianca în timpul unei pauze dintre filmări. Concurentul s-a apropiat de ea și i-a spus:

„Auzi, cu toate că suntem cum suntem și așa, tare mi-e dor de tine și aș vrea să mângâi băiatul”, i-a spus Livian fostei sale iubite pe contul de Instagram. Vezi AICI la ce s-a referit concurentul din casa Puterea dragostei.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Livian, propunere neașteptată pentru Bianca de la Puterea dragostei: „Aș vrea să mângâi băiatul”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies