Despărțire neașteptată la Puterea dragostei! Vestea i-a bulversat pe toți

Despărțire neașteptată la Puterea dragostei! Vestea i-a bulversat pe toți
Despărțire neașteptată la Puterea dragostei! Vestea i-a bulversat pe toți

Fanii emisiunii au aflat un detaliu neașteptat despre concurenții emisiunii. Ce s-a întâmplat în ultimele zile cu ei, la filmări. A ieșit totul la iveală.

După mai multe luni în care au fost cele mai bune prietene, două concurente de la Puterea dragostei i-au luat pe toți prin surprindere atunci când au pus punct prieteniei care le-a legat.

Ligi și Andreea Pirui s-au înțeles extrem de bine, încă din primele zile de emisiune, iar toată lumea a apreciat faptul că s-au susținut de fiecare dată. Însă, în ultimele săptămâni, cele două au ajuns să nu se mai înțeleagă la fel de bine.

Citeste si: Livian a innebunit de gelozie! Ce a facut Bianca? "Nu mai insinua ca vrei sa ai ceva cu mine! Nu te mai juca cu mine!"

Toți fanii emisiunii au stat cu sufletul la gură atunci când s-a aflat că Andreea Pirui, Roxana și Andreea Oprica au fost protagonistele unui scandal monstru la hotel. Însă, Ligi a reușit să calmeze spiritele și să stingă acest conflict.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

De data aceasta, Ligi este nemulțumită de prietena sa, care pare să nu mai fie recunoscătoare pentru această relație și i-a spus acest lucru de față cu toată lumea.

Citeste si: Puterea dragostei. El este băiatul de la care Bianca a primit flori în emisiune! Spune că e îndrăgostit de ea

„Te-ai bătut pentru că v-ați înjurat în ultimul hal pe coridor”, i-a reproșat Ligi Andreei Pirui, care nu a primit cu bucurie aceste cuvinte din partea celei pe care o considera apropiată.

Andreea Pirui, alături de prietena sa după scandalul cu Philip

În ultimele luni, Andreea Pirui și Ligi și-au mai aruncat cuvinte grele, însă au reușit de fiecare dată să se împace și să se apere atunci când ceilalți au încercat să le jignească.

Ligi i-a fost alături Andreei în conflictul cu Andreea Oprică și atunci când se certase cu Marius, iar Pirui nu a uitat acest lucru și a apărat-o pe Ligi când a fost jignită de către Berna sau de către Philip.

După aceste conflicte, Andreea a decis să șteargă toate fotografiile cu prietena sa.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ella cu ochii în lacrimi! Cu cine se iubește Jador: „Trebuia să rămâi la București”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies