Despărţire surprinzătoare în showbiz. Lino Golden este, din nou, singur

Despărţire surprinzătoare în showbiz. Lino Golden este, din nou, singur
Despărţire surprinzătoare în showbiz. Lino Golden este, din nou, singur

Lino Golden nu mai formează un cuplu cu misterioasa Patricia.

Lino Golden este unul dintre idolii adolescenţiolor de astăzi, din România, şi se bucură de o apreciere incredibilă în mediul online. Atât pe Instagram cât şi pe Tik Tok acesta ţine legătura cu fanii săi şi mai ales cu admiratoarele sale, care-i scriu în număr mare.

Lino Golden a confirmat că este singur

Solistul este acum chiar şi mai interesant pentru domnişoare, după despărţirea de iubita lui, Patricia.

Cei doi au fost împreună aproape şase luni, tânăra fiind cea care a reuşit să-l facă pe cântăreţ să uite de Andra Ghinea, prima lui mare dragoste.

Citeste si: Lino Golden și-a șters tatuajul cu Andra Ghinea? Ce a făcut artistul după ce blondina s-a fotografiat cu nou iubit: „Niște greșeli”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Dacă de obicei cântăreţul este extrem de discret cu viaţa lui personală, de această dată fostul protejat al lui Alex Velea le-a spus personal urmăritorilor lui că este singur.

Ce a spus Lino despre cearta cu Alex Velea

Cearta dintre Alex Velea şi cei pe care-i numea copiii lui, Mario Fresh şi Lino Golden, a ţinut luni de zile primele pagini ale presei mondene din România.

După o perioadă în care s-a ferit să facă declaraţii, Lino şi-a spus şi el punctul de vedere, acum ceva timp, la o emisiune tv.

Citeste si: Mario Fresh, pregătit să facă pasul cel mare alături de Alexia Eram? Ce spune artistul despre căsătoria cu fiica Andreei Esca

Fiecare și-a văzut de drumul lui, nu mai vorbim, pentru că au fost prea multe lucruri spuse, dar am preferat, cel puțin eu, să fiu matur, chiar dacă am avut o perioadă pe Instagram când am fost prost și am făcut

greșeli. Oricum în România e gândirea asta, că dacă un om te-a ajutat trebuie să îi rămâi sclav toată viața. Eu o să îi iubesc și respect. O să le fiu recunoscător până o să mor. Important este că acum ne vedem fiecare de ale noastre, de carierele noastre, de viețile noastre personale. Îi doresc succes în tot și pe plan profesional, și personal. Nu cred, sincer să fiu, dar nu știm niciodată ce ne rezervă viața în viitor, aș vrea să nu-i port pică absolut nimănui ”, a spus Lino Golden în cadrul emisiunii „La Măruță”.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies