„Despărțirea de copil nu e ușoară.” Andreea Marin a vorbit despre plecarea Violetei. Ce decizie a luat adolescenta

„Despărțirea de copil nu e ușoară.” Andreea Marin a vorbit despre plecarea Violetei. Ce decizie a luat adolescenta
„Despărțirea de copil nu e ușoară.” Andreea Marin a vorbit despre plecarea Violetei. Ce decizie a luat adolescenta

Andreea Marin are o fiică din căsătoria cu Ștefan Bănică Jr., care a ajuns acum la vârsta adolescenței, și de care este extrem de mândră, dorindu-i tot binele din lume.

Violeta are aceeași înfățișare fizică ca și părinții ei, cu toate că, spre deosebire de aceștia, ea nu dorește să se afle în centrul atenției publicului în ceea ce privește cariera sa.

Citește și: “Nimic din ce a fost între noi nu este rușinos, Andreea dragă.” Andreea Marin și Horia Brenciu au făcut dezvăluiri despre momentul în care s-au întâlnit pentru prima oară

Violeta vrea să se mute în America

Chiar dacă este încă elevă de liceu, fiica lui Ștefan Bănică Jr. are deja o idee clară despre cariera pe care și-o dorește și domeniul în care vrea să ajungă la vârf.

Violeta și-a propus să studieze dreptul, dar nu în România, ci în străinătate, o decizie care a afectat-o profund pe mama sa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Pentru a obține un loc, tânăra învață din greu, iar acest lucru o bucură enorm pe mama sa. Totuși, gândul de a se despărți de fiica sa o face să sufere profund. Cu toate acestea, Andreea Marin este hotărâtă să îi ofere fiicei sale oportunitatea de a-și urma visul și îi dă aripi, deși în sufletul ei există amestecate atât bucurie, cât și tristețe.

Andreea Marin a vorbit despre plecarea Violete
Andreea Marin a vorbit despre plecarea Violete[Sursa foto: Facebook]

Ce a mărturisit Andreea Marin despre acest subiect

Violeta are deja puterea să își urmeze visul, deși mai are doi ani până la terminarea liceului. Ea este hotărâtă să studieze dreptul și chiar dacă mama sa îi spune să se mai gândească, tânăra nu are de gând să își schimbe decizia.

 În plus, Violeta este interesată și de istoria mamei sale, care, deși a studiat informatica, a reușit să devină un specialist, având în vedere comunicarea publică.

„Nu e ușor. Cred că orice părinte își poate închipui că despărțirea de copil, din orice motiv ar fi, nu e ușoară, dar te gândești la viitorul lui, așa că înțelegi.(...) Tinerii din ziua de astăzi sunt foarte puternici, noi suntem mai emotivi, nouă ne este mai greu, dar ei își deschid larg aripile și abia așteaptă”, a explicat Andreea Marin într-un interviu pentru emisiunea „Teo Show”.

Andreea Marin a vorbit despre plecarea Violete
Andreea Marin a vorbit despre plecarea Violete[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Regulile nu sunt făcute degeaba.” Andreea Marin, despre cum o crește pe Violeta



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Astăzi mi-am luat inima în dinți.” Lavinia Pîrva, schimbare radicală. Ce modificări și-a făcut soția lui Ștefan Bănică

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies