Despre acceptare si regasire

Despre acceptare si regasire
Despre acceptare si regasire

Traim intr-o goana nebuna si suntem zilnic constant bombardați de informatii de tot felul, de imagini, sunete și presiuni din toate părțile. Si oamenii parca se instraineaza tot mai mult unii de altii, dar si de ei insisi.

La "Follow us!",  am adus adesea in discutie acest subiect și cred că este vital să vorbim despre  nevoia regasirii echilibrului emotional in vartejul intamplarilor cotidiene.

Împreună cu Teo si specialisti ai acestui domeniu atat de vast, explorăm diverse teme legate de sănătatea mentală și emoțională, subiecte care ne îndeamnă să privim mai adânc în noi înșine. O întrebare pe care o punem adesea este: ‘Cât de bine ne cunoaștem cu adevărat?’.

Ne-am obișnuit să funcționăm în mod automat, fără a ne opri o clipă să reflectăm asupra unor intrebari cheie: cine suntem și ce ne dorim cu adevărat de la viață. Într-o lume care pune accent pe viteză și productivitate, este din ce în ce mai important să ne luăm timp pentru introspecție.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

De multe ori, neglijăm aspectele esențiale ale vieții noastre psihice: odihna, acceptarea de sine și, mai ales, capacitatea de a ne asculta propriile nevoi. A trăi cu adevărat nu înseamnă doar să bifezi listele zilnice de sarcini, ci și să îți acorzi timp să te cunoști, să te iubești și să îți accepți imperfecțiunile.

Regăsirea de sine nu e un proces simplu, dar este unul necesar.

Fie că este vorba de meditație, de terapie sau de simpla încercare de a te deconecta de la tot ce este în exterior, este esențial să ne îngrijim de bunăstarea noastră interioară. La ‘Follow us!’, ne dorim să creăm un spațiu în care să putem discuta deschis si despre aceste provocări și să împărtășim cu voi soluții reale pentru a naviga prin ele.

Te așteptăm de luni până vineri, în fiecare dimineață, pe Kanal D, pentru a explora împreună drumul către o viață împlinită, in echilibru.

Cu drag,  

Ilinca Vandici



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Horoscop 4 octombrie 2024. O zodie vede lucrurile cu mai multă maturitate

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Finalul trilogiei „Moromeții” debutează cu fast la Teatrul Național București pe 13 noiembrie

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

De ce s-au despărțit, de fapt, Patrick și Nona! Ce i-a făcut să-și spună „adio”: „De acolo a început...”

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies