Despre funcționalitatea foliei pentru solarii dintr-un material agrotextil foarte rezistent

Despre funcționalitatea foliei pentru solarii dintr-un material agrotextil foarte rezistent
Despre funcționalitatea foliei pentru solarii dintr-un material agrotextil foarte rezistent

Folia profesională pentru solarii este un produs foarte subestimat, cu toate astea, solariile nu s-ar putea numi cu adevărat solarii, dacă nu ar fi acoperite de o folie specifică. Despre acest produs nu prea se vorbește, pentru că nu este un produs de actualitate, fiind mai mult folosit doar în sfera agriculturii și cam atât.

Însă acest produs merită câteva cuvinte de laudă, pentru că este ajutorul de nădejde pentru mulți producători de legume, care se folosesc de ea pentru a-și crește legumele într-un spațiu protejat și ferit de intemperiile naturii.

Ce se poate spune în plus despre folia pentru solarii? Probabil nimic ieșit din comun, dar este bine întotdeauna sa readucem la lumină produsele care sunt utile pentru anumite nișe, astfel încât să nu se facă uitate într-un colț al internetului în care doar cei în domeniu știu unde să o găsească. Să aflăm mai multe despre folia pentru sere și solarii în rândurile ce urmează.

Folia se poate folosi și pentru mulcire, la nivelul solului, pentru culturile de talie mică precum cele de căpșun, salată, ridichii, morcovi și așa mai departe. Este ideală pentru a ține la distanță dăunătorii animali care merg pe suprafața solului (limacși, melci, viermi etc.), dar și pentru a menține plantele curate (împiedică noroiul să se depună pe ele). Folia pentru mulcire este realizată dintr-un material agrotextil foarte rezistent, deci poți face o astfel de investiție o dată la câțiva ani, ca să te bucuri de randament maxim și profit garantat.

Toți producătorii, care cultivă plante mici la sol, folosesc folie pentru mulcire pentru că îi ajută mult să mențină recoltele curate, care vor încântă privirea clienților (un aspect important atunci când vrei să îți vinzi produsele îl reprezintă aspectul vizual). Dacă imaginea vinde, succesul pe termen lung este și el garantat și / sau asigurat.

Unde găsești folie de mulcire și nu numai? Pe site-ul RegalFermierul.ro ai tot ce îți trebuie dacă deții o seră (sau mai multe) de legume, pentru că gama lor de produse cuprinde tot ce și-ar putea dori un antreprenor din domeniul agriculturii. Sunt atât de multe lucruri utile pe care le poți găsi, încât este greu să le trecem în revista pe toate, deoarece acestea le descoperi pe parcurs ce practici agricultura (ba un accesoriu pentru tăiat, ba o folie pentru mulcire, ba un aparat de legat vița – de – vie și așa mai departe). Despre prețurile RegalFermierul.ro putem spune numai de bine și te poți convinge personal de acest lucru, cu o simplă vizită pe site-ul lor. Acesta este avantajul cel mai mare de care te bucuri, dacă apelezi la producători (prețuri accesibile și raport calitate – preț imbatabil, corect). De regulă, prețurile unor produse întotdeauna vor fi mai accesibile dacă le achiziționezi direct de la producător.

Există câteva diferențe când vine vorba de modelele foliilor pentru solarii. De exemplu, folia care este menită să acopere o seră sau un solar este de culoare deschisă (alb transparent), iar cele pentru mulcire sunt de regulă negre, pentru că reflecta razele solare și le amplifică efectul, ajutând recoltele să se coacă mai repede. Însă aceste detalii le înveți pe parcurs, în funcție de nevoi și de tipul recoltelor. Utilitatea ambelor produse este, însă, de necontestat și avantajele lor sunt recunoscute în rândul agricultorilor. Ești la început de drum în acest domeniu? Chiar dacă nu ai cunoștințe prea multe cu privire la acest subiect, poți să le înveți ușor pe măsură ce practici creșterea legumelor, de la o recoltă la alta și de la un sezon la altul. Poți opta, de asemenea, la cărți de specialitate, care să îți ofere informații utile pe care le poți pune ulterior în practică.

Cum au devenit afacerile din domeniul agriculturii să fie atât de populare în ultima perioadă? Răspunsul este unul simplu: din cauza lockdown-urilor provocate de pandemie. Ultimii doi ani au fost proprici pentru cumpărăturile online, care pur și simplu au explodat, însă oamenii au început să caute legume proaspete, eco sau bio pe care să le includă în alimentația zilnică, pentru că acestea ajută la întărirea sistemului imunitar, aducând corpului aportul de vitamine și minerale de care are nevoie zilnic, pentru a se menține sănătos. Sistemul imunitar puternic este important în contextul unei pandemii, care încă nu a fost eradicată și care încă pândește din umbră, tocmai de aceea producătorii de legume au ajuns sa nu mai facă față în anumite situații la comenzile primite de la clienții lor existenți sau noi. 

Dacă îți dorești să începi o afacere pe timp de pandemie, nu ai cum să dai greș cu legumicultura, pentru că hrana va fi mereu indispensabilă pentru noi. Poți să vinzi legumele proaspete sau procesate (pudră / condimente, murături, zacuscă, congelate, la conservă și așa mai departe). Partea și mai bună vine dacă vei face o colaborare cu lanțurile de magazine din zona ta, vei deveni un furnizor local și vei putea să te bucuri de colaborări pe termen lung. Ia în calcul recoltele extrasezon, pentru că magazinele au nevoie de stocuri de marfă și iarna – aceste recolte crescute în mijlocul iernii sunt și mai scumpe ca preț, deci poți cere o suma corectă pentru munca depusă, deoarece recoltele din iarnă au nevoie de mai multă îngrijire și costurile de menținere a unor condiții optime pentru ele crește. Cu câteva strategii de marketing bune, cu siguranță vei atrage partenerii și clienții potriviți pentru tine, astfel încât afacerea cu legume să îți prospere de la an la an și să simți că viața profesională ți s-a schimbat în bine.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies