Detalii șocante despre Cristian Comănici la Puterea Dragostei! "Patru femei cu Comanici în pat!"

cristian comanici puterea dragostei
Cristian Comănici este din nou în centrul atenției la Puterea Dragostei

Concurenții de la Puterea Dragostei vor scoate la iveală detalii șocante despre Cristian Comănici! Ce ascunde concurentul?

Concurenții de la Puterea Dragostei vor rămâne cu gurile căscate atunci când va intra în competiție Amira, cea mai nouă fată din casă. Marinescu și Radu sunt topiți după blondină și speră să aibă măcar o șansă la inima ei. Cu toate că totul părea așa cum trebuie, câțiva concurenți își aduc aminte de vechile certuri și reîncep bătăliile.

Detalii șocante despre Cristian Comănici de la Puterea Dragostei

Alexandra și Codruț își vor mai da o șansă la Puterea Dragostei, chiar dacă s-au certat de-a lungul timpului fără să aibă motive solide.

Codruț o va surprinde pe iubita lui cu un cadou inedit și îi va topi inima atunci când se vor întâlni în camera roșie pentru a se îmbrățișa.

Citeste si: Turcu de la Puterea Dragostei și-a găsit fericirea în brațele unei brunete focoase

alexandra si codrut puterea dragostei
Alexandra și Codruț se împacă pe ultima sută de metri la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram Alexandra ]

Cristian Comănici se ia la ceartă cu Marinescu și îl jignește, lansând o serie de amenințări. Imediat, Andrada vine cu telefonul în platou pentru a-i arăta prezentatoarei Cristina Mihaela câteva imagini compromițătoare cu fratele Biancăi Comănici.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

"Patru femei cu Comănici în pat!", spune Cristina Mihaela după ce vede fotografiile.

Citeste si: Un nou cuplu în casa Puterea Dragostei?! Pe cine a pus ochii Marinescu?

Cristian Comănici a rămas în ultima vreme în colimator și toată lumea a avut ceva de împărțit cu el, în special Mariana, cea pe care spune că o iubește.

Fostul iubit al concurentei nu suportă să o vadă pe aceasta flirtând cu alți bărbați, astfel că începe să plângă atunci când observă apropierea de alți pretendenți.

cristina mihaela despre cristian comanici
colegii lui Cristian Comănici fac dezvăluiri incendiare despre cel mai apreciat concurent de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram Cristian Comanici]

„Nu am văzut în viața mea atâția oameni penibili, scursuri ale societății! Ăsta-i adevăru!”, a spus Cristian Comănici.

Printre conflictele dintre Cristian Comănici și Mariana, se numără și cele ale fostului cuplu Marinescu și Maria, care încearcă să se îndepărteze cât mai mult posibil.

Cine va rămâne țap ispășitor în toate aceste conflicte și cum se vor rezolva ele, vedeți doar la Puterea Dragostei, ediția din 30.04.2021,

de la 11.00 și 17.00

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Natalie Dormer și David Oakes au devenit părinți pentru prima oară!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies