Detalii șocante din ancheta lui Gheorghe Dincă: „Am pus mâna pe un scaun și am vrut să îi dau în cap...”

Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă

Ce au descoperit anchetatorii despre cazul Caracal.

În rechizitoriul făcut public despre cazul din Caracal, ies la iveală noi detalii despre Gheorghe Dincă, bănuit că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.

În timpul anchetei, bărbatul a vorbit și despre copilăria sa și, potrivit specialiștilor care i-au analizat comportamentul, Gheorghe Dincă și-a dezvoltat predispoziția criminală în ultimii 10 ani.

Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă

„Încă din copilărie nu suportam ca copiii sa ma jigneasca, dar nici nu jigneam, nu eram cel care provoca.
Mie mi-a placut sa vorbesc frumos, asa eram invatat, asa am fost educat, sa nu jignesc, sa nu caut cearta, sa nu fur, sa nu mint. La jignire si la furat reactionam dur, nu suportam sa mi se ia nici un creion. Chiar si mare nu am suportat minciuna, furtul si jignirile", a spus Gheorghe Dincă, potrivit rechizitoriului.

Citeste si: Monstrul din Caracal a divorțat de soția sa! Informații șocante!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cazul Caracal, răsturnare de situație! Luiza Melencu, oficial moartă: „E clar că a mințit”

Citeste si: Bunicul Luizei, la casa lui Dincă în ziua când a omorât-o pe Alexandra! „Regia era alta de la început”

" Ma aprind imediat, explodez la orice jignire. Imediat loveam. Si acum, daca sunt jignit, dracuit pe nedrept, in următoarea secunda reacționez violent.

Mă enervez imediat, mă supăr", a mai spus Dincă.

Ca a făcut Gheorghe Dincă în Italia

În plus, acesta a mai povestit un episod din Italia, in care s-a simțit înșelat de patronul la care lucra, reacționând violent.

Am muncit la el o luna, si la sfârșit mi-a zis ca tot eu trebuie sa mai dau 400 de euro pentru cazare.

Era răuplatnic, când a zis ca sa ii dau tot eu 400 de euro, am pus mana pe un scaun si am vrut sa ii dau in cap. Au fugit toți. Pana la urma, a văzut cu cine are de-a face si a scos 200 de euro din buzunar si mi-a zis ca restul mi-i va trimite mai târziu.

Am plecat cu gândul sa mă întorc in tara ca m-am saturat de Italia.
Intre Padova si Veneția, pe autostrada, m-am gândit... "Cum, eu am venit in Italia sa muncesc si plec așa repede?" Si m-am întors. Patronul m-a luat si ne-a făcut contracte si mie si băieților”
, a mai spus acesta.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cazul Caracal, răsturnare de situație! Luiza Melencu, oficial moartă: „E clar că a mințit”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies