Detaliul care i-a scapat lui Culita Sterp si i-a socat pe fani, in ultimul videoclip lansat! Piesa a facut record de vizualizari in 24 de ore! Aparitie misterioasa

Detaliul care i-a scapat lui Culita Sterp si i-a socat pe fani, in ultimul videoclip lansat! Piesa a facut record de vizualizari in 24 de ore! Aparitie misterioasa
Detaliul care i-a scapat lui Culita Sterp si i-a socat pe fani, in ultimul videoclip lansat! Piesa a facut record de vizualizari in 24 de ore! Aparitie misterioasa

Culită Sterp a lansat recent o nouă melodie care se bucură, ca de obicei, de mult succes în rândul fanilor artistului.

Culiță Sterp  este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică de petrecere din România. Celebrul cântăreț se bucură de câțiva ani de o popularitate la care mulți alți artiști viseaza numai. Prin muncă mult, el a reușit să ajungă acolo unde și-a propus iar acum, de fiecare dată când lansează o melodie nouă, ajunge în Trending pe YouTube.

Citeste si: Lovitură pentru Jador și Culiță Sterp! Melodia, ștearsă de pe Youtube. Primele declarații

Recent, Culiță Sterp a lansat piesa „Pacoste sau alinare”, în care protagoniști sunt chiar Bogdan Mocanu și Andra de la Puterea Dragostei. Celebrului cântăreț i-a scăpat un detaliu, pe care l-a observat abia după ce imaginile au ajuns pe internet. Este vorba despre o „monedă aurie” care apare în mod inexplicabil la minutul 2:43.

Aparișia misterioasă a monedei i-a făcut pe fanii lui Culiță Sterp să se ducă cu gândul la filmul Ghost, în care actrița princiala este Demi Moore.

În producția americană moneda arată că există viață și dincolo de moarte, fiind modalitatea prin care iubitul ei a reușit să o convingă că era alături de ea și după trecerea lui în neființă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Culiță Sterp, întrebat dacă scoate melodie cu Vulpița! Cum a răspuns artistul

Culiță Sterp și-a schimbat stilul vestimentar

Culiță Sterp este, fără dubiu, unul dintre artiștii care sunt mereu în pas cu moda. Celebrul cântăreț și-a schimbat stilul vestimentar, iar fanii l-au felicitat în repetate rânduri pentru ținutele lui.

În comentariile pe care el le primește în dreptul fotografiilor publicate pe rețelele de socializare, nu puțini sunt cei care au observat schimbarea și i-au spus cât de bine îi stă.

Citeste si: Carmen de la Sălciua iubește din nou, după despărțirea de Culiță Sterp: „Îndrăgostită”



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Imagini incendiare cu Simona de la "Puterea dragostei"! Cum arata acum fosta concurenta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies