Detaliul impresionant pe care Daciana Sârbu și Victor Ponta l-au observat la fetița pe care au adoptat-o! Soția politicianului a rămas profund uimită

Detaliul impresionant pe care Daciana Sârbu și Victor Ponta l-au observat la fetița pe care au adoptat-o! Soția politicianului a rămas profund uimită
Detaliul impresionant pe care Daciana Sârbu și Victor Ponta l-au observat la fetița pe care au adoptat-o! Soția politicianului a rămas profund uimită

Daciana Sârbu și Victor Ponta au adoptat o fetiță, iar detaliul pe care l-au observat pe chipul micuței i-a lăsat mască!

Daciana Sârbu și Victor Ponta au trei copii în prezent, două fete și un băiat, care le aduc în fiecare zi motive de bucurie. Andrei este băiatul cel mare din prima căsătorie a lui Victor Ponta, mai apoi urmează Irina, fetița pe care o au împreună, iar de curând a venit și Maria, cea pe care Victor Ponta și Daciana Sârbu au adoptat-o. Momentul în care noul membru al familiei Ponta a ajuns în sfârșit în locul pe care de acum îl va numi „acasă” a fost cel puțin impresionant, mai ales după ce părinții au observat un detaliu uimitor pe

chipul ei.

Citeste si: Nick Jonas și Priyanka Chopra au devenit părinți pentru prima dată! Copilul s-a născut din mamă surogat

Detaliul impresionant pe care Daciana Sârbu și Victor Ponta l-au observat la Maria

În urmă cu ceva timp, Daciana Sârbu a fost invitată în cadrul podcastului realizat de Mihai Morar, acolo unde a vorbit despre momentul în care Maria a pășit pentru prima dată pragul casei lor.

Soția politicianului și-a deschis sufletul și a vorbit sincer despre micuța pe care ea și Victor Ponta au adoptat-o, afirmând că e cel mai vesel copil.

Mai mult decât atât, Daciana Sârbu a ținut să scoată în evidență un detaliu pe care l-a observat atunci când a privit-o pentru prima dată pe Maria. Aceasta a mărturisit că micuța seamănă foarte mult cu Victor Ponta, partenerul ei de viață.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Când am văzut-o prima dată, mi s-a părut că seamănă cu Victor. Eu am găsit un chip care radia bucuria. E cel mai vesel copil, le-am spus că nu dorim să mai vedem pe altcineva.   Am văzut-o pe Maria şi am mers mai departe cu gândul că nimic rău nu are ce să se întâmple”, declara Daciana Sârbu în urmă cu ceva timp.

Citeste si: Luis Gabriel și Haziran au dezvăluit numele și sexul bebelușului!

Daciana Sârbu: „E nevoie de multă iubire şi multă atenţie”

Soția politicianului a povestit, de asemenea, și despre cum au luat decizia de a adopta un copil. Daciana Sârbu mărturisea că înainte de a face acest pas foarte important, atât ea, cât și partenerul ei de viață, s-au consultat cu ceilalți doi copii, Andrei și Irina, care ar fi fost extrem de încântați de idee. 

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Irina, fiica celor doi, s-a bucurat enorm să audă că va mai veni un membru în familia lor, mai ales că micuța își dorea din tot sufletul o soră.

„În momentul în care am luat decizia împreună cu copiii, lucrurile au mers natural. Andrei a spus că e pregătit să îi dea camera lui. Irina a spus că vrea să fie fată şi să nu-i dăm camera ei.   Ea şi-a dorit mult o soră şi era fericită. Nu ştia ce o aşteaptă exact, dar având suportul lor lucrurile au mers şi mai uşor.  

E nevoie de multă iubire şi multă atenţie. Trebuie să fii bine, să ai în jur oameni care să te sprijine şi poţi să muţi munţii. Dacă ai un partener care îţi dă curaj, poţi. Am luat decizia când eram toţi”, a povestit Daciana Sârbu.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Fiica lui Mădălin Voicu este însărcinată! Anunțul făcut de Ioana, viitoarea mămică: „Am avut niște sperieturi...”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Fostul soț al Elenei Băsescu a devenit tată! Sheila, soția lui, a adus pe lume o fetiță

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies