Detox de primavara in trei zile! Urmeaza un program bine pus la punct! Uite despre ce este vorba

Detox de primavara in trei zile! Urmeaza un program bine pus la punct! Uite despre ce este vorba
Detox de primavara in trei zile! Urmeaza un program bine pus la punct! Uite despre ce este vorba

Au trecut si Pastile si mini-vacanta de 1 Mai! Dupa atatea excese culinare, organismal are nevoie de o cura de detoxifiere pentru a se reface. Incearca o dieta detoxifianta de trei zile, prin care sa iti ajuti corpul sa elimine toxinele si sa se incarce de energie.

Poate parea destul de greu, insa trebuie sa te gandesti ca detoxifierea este un proces care vine in ajutorul organismului si de care se va bucura pielea ta, parul, unghiile si te va ajuta si sa scapi de cateva kilograme in plus.

Uite care este reteta pentru o detoxifiere ca la carte:

Sucurile raw- consuma in fiecare zi cate trei sucuri pe care le poti prepara si tu acasa daca ai un blender.

Fa diferite combinatii si foloseste ingrediente ca mere, morcovi, sfecla rosie, spanac, portocale, lamaie si ghimbir. Aceste sucuri sunt ideale pentru ca sunt usor de digerat, contin multe vitamine si minerale dar sunt sarace in calorii.

Daca ai de gand sa faci si sport in timpul celor trei zile de detox, trebuie sa consumi si shake-uri de proteine, pentru a avea suficienta energie.  Poti sa le prepari din lapte de soia, proteine sub forma de pudra, banane si seminte de chia.

Consuma in fiecare zi cate un pahar din aceasta bautura.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Chiar daca vorbim de o dieta, fibrele nu trebuie sa lipseasca din alimentatia ta. De aceea consuma in fiecare zi cate o supa crema din vegetale. O poti face din conopida, de exemplu. Fierbe o conopida si pune-o in blender alaturi de o mana de spanac, doi catei de usturoi si o cantitate mica din apa in care ai fiert conopida.

Odata inceput programul de detoxifiere, toxinele incep sa fie eliminate. Evita reabsorbtia acestora prin consumul de apa. Poti adauga in fiecare pahar de apa, putin suc de lamaie. Bea in fiecare zi cel putin doi litri de apa.

Prin transpiratie eliminam cel mai eficient toxinele din corp. De aceea este bine ca in perioada celor trei zile sa mergi la sauna.

 

Sursa  www.fitsugar.com



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies