In decursul unei perioade de 70 de ani, aproximativ 100 de tone de alimente si peste 40.000 de litri de lichid trec prin sistemul nostru intestinal, ceea ce inseamna ca la nivelul organismului este acumulata cantitatea de aproximativ 7 kilograme de deseuri toxice cu potential periculos pentru organismul uman.
Aceste deseuri ne otravesc sangele si produc pagube enorme organismului.
Constipatiile, alterarea metabolismului, greutatea excesiva sau insuficienta, diabetul zaharat, bolile hepatice si renale, boli ale unghiilor si ale parului, artrita si nu numai – pe scurt, toate acestea sunt doar cateva dintre simptomele care iti atrag atentia ca organismul tau are nevoie de o detoxifiere.
Doar o mica portiune a colonului (40-50 cm) tau poate fi curatata cu ajutorul unei clisme, iar tratamentul de curatare intestinala cu ajutorul echipamentului de specialitate este extrem de scump.
In cazul in care faci alegerea de a consuma trei lingurite de faina de seminte de in timp de trei saptamani iti poti curata colonul in intregime. Astfel, toata cantitatea de deseuri toxice si de mucus existenta la nivelul colonului va fi eliminata.
Aceasta metoda permite normalizarea rapida a greutatii si arderea rapida a grasimilor. Faina de seminte de in are proprietatea de a-ti detoxifia organismul, dar si de a-ti echilibra nivelurile de colesterol din sange.
De asemenea, acest “medicament” te va ajuta in special in cazul in care suferi de gastrita, ulcer gastric sau duodenal, colita, cistita, obezitate, afectiuni ale tractului urinar sau de afectiuni metabolice.
Timp de trei saptamani poti inlocui micul dejun cu aceast amestec:
Prima saptamana – 1 lingura de faina de seminte de in amestecata cu 100 ml de kefir
A doua saptamana – 2 linguri de faina de seminte de in amestecate cu 100 ml de kefir
A treia saptamana – 3 linguri de faina de seminte de in amestecate cu 150 ml de kefir
In cazul in care nu exista posibilitatea de a utiliza faina de seminte de in, poti folosi cu succes seminte de in macinate foarte fin.
Acest tratament de detoxifiere il poti urma o singura data pe an.
Sursa: e-dimineata.ro
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro