Consumul de apa potabila este o modalitate de a ajuta organismul sa scape de toxine.
Castravetele este una dintre cele mai hidratante legume, deoarece acesta este in mare parte alcatuit din apa. Multe programe de detoxifiere includ castravetii pentru acest motiv, iar adaugandu-i in apa ta vei primi toate mineralele ca un beneficiu suplimentar. Se amesteca sucul de lamaie si vei primi efectul de curatare al acidului citric care va va ajuta sistemul digestiv. Menta face ca totul sa aiba gust proaspat si clar, si se potriveste foarte bine cu lamaia si castravetele, in timp ce va ofera nutrienti si beneficii suplimentare.
Aceasta reteta este buna daca ai pofta sa bei o apa aromata. Nu este dulce si nu contine arome artificiale, avand o aroma naturala de fructe. Aceasta apa este buna pentru hidratare si detoxifiere (indepartarea impuritatilor din organism). Combinatia lamaie-menta-castravete te ajuta in digestie si te hidrateaza. Este de preferat sa folositi menta proaspata de la voi din gradina sau din glastra.
Daca nu aveti o carafa puteti imparti cantitatea in doua cani mai mici.
Aceasta apa este grozava sa o luati la servici sau la o plimbare prin parc. O puteti face de seara si sa o consumati a doua zi.
Nota: in cazul in care doriti sa utilizati aceasta apa aromatizata intr-o dieta, trebuie sa intrebati intotdeauna medicul. Aceasta reteta de apa este in principal o modalitate de a face apa potabila mai placuta cu arome naturale si sanatoase pentru cei care nu prea le place sa bea apa plata.
Iata cum se prepara:
O carafa mare
12 cani de apa (aproximativ 3 litri)
2 pana la 3 lamai, taiate in felii subtiri (puteti folosi si combinatia de lamaie-lime)
1 castravete mic sau 1/2 dintr-un castravete mare, de preferinta organic, taiat in felii subtiri
10 pana la 15 frunze de menta, preferabil organice
Se spala lamaia si castravetele foarte bine inainte sa fie taiate in felii subtiri.
Adauga lamaia, castravetele si menta in carafa. Se pune apa si se pune in frigider cel putin 4 ore sau sa fie lasata peste noapte (aroma va fi mai puternica daca se va pastra la frigider peste noapte). Se toarna intr-un pahar mare cu gheata... este foarte racoritoare. Aceasta apa are un gust mai bun a doua zi.
Sursa: Secretele.ro, autor Maya
Castravetele este una dintre cele mai hidratante legume, deoarece acesta este in mare parte alcatuit din apa.
Multe programe de detoxifiere includ castravetii pentru acest motiv, iar adaugandu-i in apa ta vei primi toate mineralele ca un beneficiu suplimentar. Se amesteca sucul de lamaie si vei primi efectul de curatare al acidului citric care va va ajuta sistemul digestiv. Menta face ca totul sa aiba gust proaspat si clar, si se potriveste foarte bine cu lamaia si castravetele, in timp ce va ofera nutrienti si beneficii suplimentare.
Aceasta reteta este buna daca ai pofta sa bei o apa aromata. Nu este dulce si nu contine arome artificiale, avand o aroma naturala de fructe.
Aceasta apa este buna pentru hidratare si detoxifiere (indepartarea impuritatilor din organism). Combinatia lamaie-menta-castravete te ajuta in digestie si te hidrateaza. Este de preferat sa folositi menta proaspata de la voi din gradina sau din glastra.
Daca nu aveti o carafa puteti imparti cantitatea in doua cani mai mici.
Aceasta apa este grozava sa o luati la servici sau la o plimbare prin parc. O puteti face de seara si sa o consumati a doua zi.
Nota: in cazul in care doriti sa utilizati aceasta apa aromatizata intr-o dieta, trebuie sa intrebati intotdeauna medicul. Aceasta reteta de apa este in principal o modalitate de a face apa potabila mai placuta cu arome naturale si sanatoase pentru cei care nu prea le place sa bea apa plata.
Iata cum se prepara: O carafa mare
12 cani de apa (aproximativ 3 litri)
2 pana la 3 lamai, taiate in felii subtiri (puteti folosi si combinatia de lamaie-lime)
1 castravete mic sau 1/2 dintr-un castravete mare, de preferinta organic, taiat in felii subtiri
10 pana la 15 frunze de menta, preferabil organice
Se spala lamaia si castravetele foarte bine inainte sa fie taiate in felii subtiri. Adauga lamaia, castravetele si menta in carafa. Se pune apa si se pune in frigider cel putin 4 ore sau sa fie lasata peste noapte (aroma va fi mai puternica daca se va pastra la frigider peste noapte). Se toarna intr-un pahar mare cu gheata... este foarte racoritoare. Aceasta apa are un gust mai bun a doua zi.
Sursa:
Secretele.ro, autor Maya
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Citește și: Ce decizie au luat Culiță Sterp și Daniela Iliescu după ce s-au cununat! Artistul a făcut marele anunț: „În curând...”- kanald.ro
Citește și: De ce s-a spânzurat Iasmina la 14 ani. Vărul fetei a dezvăluit: "A fost pedepsită". Condusă pe ultimul drum cu melodii de jale- stirilekanald.ro