Detoxifiere cu supa in doar 3 zile! Ce recomanda Dr. Oz sa consumi pentru a-ti curata organismul

Detoxifiere cu supa in doar 3 zile! Ce recomanda Dr. Oz sa consumi pentru a-ti curata organismul
Detoxifiere cu supa in doar 3 zile! Ce recomanda Dr. Oz sa consumi pentru a-ti curata organismul

Doctorul Mehmet Oz iti spune cum iti poti curata organismul in doar 3 zile cu supe. Trebuie sa consumi 6 supe pe zi, in orice cantitate fara sa numeri caloriile.

Supele de dimineata (supa 1)

Kefirul din supele de detox pentru dimineata contine mai multe probiotice decat iaurtul si ajuta tranzitul intestinal sa curete colonul.

Reteta de supa detox cu fructe

Ai nevoie de: 2 cesti si jumatate de capsuni, 2 cesti si jumatate de afine, ½ ceasca kefir, 1 lingurita pudra chilli, 1 lingura de sirop de artar sau miere de albine si sucul de la o lamaie verde.

Supele de pranz (supele 2-5)

Urmatoarele supe din meniul de detoxifiere al lui Doctor Oz contin nutrienti care te ajuta sa arzi grasimile si sa accelerezi metabolismul, in timp ce iti curata organismul de toxine.

Incepe cu o baza pentru supa din legume fara sare, sau cu continut foarte scazut de sodiu: ciuperci, broccoli, rosii si anghinare.

Ciupercile te ajuta sa scapi de procesele inflamatoare, broccoli aduce un aport important de fibre pentru curatarea colonului, rosiile curata ficatul de toxine, iar anghinarea stimuleaza secretia de bila, care arde grasimile si ajuta

digestia.

La aceasta baza de legume poti adauga oricare din urmatoarele:

proteine: fasole, carne de pui, tofu sau naut

grasimi: avocado, susan, seminte de chia sau seminte de dovleac

cereale: quinoa, orez brun, taitei de hrisca

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Supa desert de seara (supa 6)

La sfarsitul zilei poti consuma aceasta supa de mere, cartofi dulci si scortisoara, pentru o detoxifiere completa a colonului, ficatului si rinichilor.



Pentru ultima supa din programul de detox al lui Dr. Oz ai nevoie de: doua mere curatate si taiate, 400 grame cartofi dulci curatati, 1 ceasca otet de mere, o lingura de ghimbir proaspat ras si jumatate de lingurita de scortisoara.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies