Detoxifiere naturala dupa Paste in 4 pasi simpli

Detoxifiere naturala dupa Paste in 4 pasi simpli
Detoxifiere naturala dupa Paste in 4 pasi simpli

Dupa zile de vacanta si rasfat culinar, mancarea grea si prajiturile isi fac simtita prezenta atat fizic, cat si psihic. Exista insa solutii de detoxifiere a organismului in mod natural. Alex Rosu, instructor personal de fitness si aerobic, a explicat pentru Ziare.com patru pasi ce trebuie facuti pentru recastigarea tonusului si starii de bine de dinainte de ospat si excese.

2. Dupa mijlocul diminetii: rasfata stomacul cu ceai din plante. Prima masa din zi poate fi un simplu mic dejun cald sau fulgi de ovaz si o felie de paine prajita cu miere, alaturi de un mar. Dupa aceea, fa-ti timp pentru un ceai din plante, pentru calmarea stomacului. Anumite plante contin enzime digestive naturale si au fost folosite de secole pentru a ajuta la o digestie sanatoasa. De fapt, in multe culturi, ceaiurile de plante sunt baute zi cu zi ca medicament. Papadia, menta si crizantemele sunt plante care ajuta organismul sa se detoxifice. Menta, musetelul, chimenul dulce si ghimbirul vor face ca sistemul digestiv sa functioneze fara probleme si te ajuta sa obtii cele mai multe substante nutritive din mancare.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum slabesti 8 kilograme dupa Paste! Dieta asta face minuni

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Dieta de 8 ore: slăbeşte 4 kilograme cu cea mai scurtă dietă din lume

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies