Detoxifiere pentru ten. Pas cu pas către un ten proaspăt și strălucitor!

detoxifiere pentru ten
Detoxifiere pentru ten

Tenul trebuie sa fie si el detoxifiat, din cand in cand. Insa stiati cum o puteti face mai exact?

Aflați în rândurile următoare cum ne ajută mai exact microdermabraziunea, dar și în ce constă aceasta. În plus, descoperiți și ce trebuie să aplicăm la finalul fiecare astfel de proceduri.

 

Cum ne ajută procedura de microdermabraziunea 

Aceasta este procedura care ne ajută tenul să fie detoxificat exact așa cum ne dorim, atunci când este realizată lunar, într-un protocol de 4-5 ședințe la rând. 

“Astăzi vom face procedura de microdermabraziune cu diamant, o combinație cu jet profund. Prima dată microdermabraziunea ne va ajuta pentru a exfolia tenul în profunzime și pentru a detoxifia, această procedură se face lunar, sunt necesare de un protocol de 4-5 ședințe pentru un rezultat optim, iar după vom veni cu jetul de hidratare această procedură este necesară o dată pe săptămână.”, a specificat Andreea Băleanu, terapeut. 

detoxifiere rapida
Detoxifiere pentru ten[Sursa foto: freepik]

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 În ce constă mai exact procedura de microdermabraziunea 

Pentru a cunoaște mai bine această procedura, trebuie să ne adresăm unui specialist, care ne va ajuta mai departe să o urmăm, ținând cont de anumiți pași importanți, fără de care nu se poate realiza procedura.

“Astăzi vom începe cu microdermabraziunea cu diamant. Vom pune un capăt mai soft, nu atât de abraziv, iar după vom veni cu hidratare cu acid hialuronic. Primul pas va fi demachierea tenului, apoi vom aplica un strat pe ten, masăm ușor circular, vom șterge scrubul de pe ten cu șervețele faciale, vom începe tratamentul de microdermabraziune. 

Aparatul are un vacoom, ne ajută să îndepărtăm celulele moarte la nivelul pielii, excesul de sebum, pori dilatați.

Urmează cel de al 3-lea pas al procedurii, vom dezinfecta tenul cu clorhexidina, prima procedura de microdermabraziunea am terminat-o. Cele 2 proceduri ne vor ajuta sa infuzăm în profunzimea porilor.  

Primul pas va fi drenajul pentru o curățare profundă a tenului și pentru exfolierea tenului și vom insista si pe ridurile fine de expresie. Al doilea pas pe care îl vom face este sa infuzam acidul glicolic pe ten, pentru exfolierea profunda, după ce am eliminat tot acidul glicolic, vom mai steriliza încă o dată tenul cu clorhexidină sa fim siguri că nu a rămas

nicio zona acidul. Acum vom infuza cea de a 2-a substanță acidul hialuronic pentru o hidratare intensă și ultima substanță pe care am ales o a fost vitamina c pentru un boost de luminozitate.”, a adăugat specialistul. 

cura de detoxifiere de o zi
Detoxifiere pentru ten[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum îți dai seama că Universul îți transmite mesaje. La ce să fii atentă

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Ce trebuie să aplicăm neapărat la finalul procedurii 

Deși puține persoane știu acest lucru, se pare că protecția solară 50 plus este cea care ne ajută la finalul acestei proceduri să avem un ten protejat. 

“La finalul procedurii aplicam protecția solară 50 plus, ambele tratamente pe care le-am făcut astăzi ne ajută să avem un ten sănătos pe tot parcursul verii, este indicat 6 8 ore după procedură ca clienta să nu se spele în profunzimea porilor substanțele 48 de ore este interzis sauna și dușurile fierbinți”, a

încheiat aceasta. 

etapele detoxifierii
Detoxifiere pentru ten[Sursa foto: freepik]

Citește și: Corectorul trebuie să fie mai deschis decât fondul de ten? Cum să alegi corectorul potrivit pentru tenul tău și să obții un look perfect!



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Sfaturi pentru îngrijirea scalpului. Ghid complet pentru un păr sănătos și strălucitor!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies