Detoxifierea cu zeolit - ce e bine să afli

Detoxifierea cu zeolit - ce e bine să afli
Detoxifierea cu zeolit - ce e bine să afli

Indiferent de vârstă, un stil de viaţă sănătos este din ce în ce mai dorit printre români.

Tot mai mulţi oameni adopta o dietă bogată în fructe, legume şi proteine slabe pentru a pierde din greutate sau pentru a se menţine. De asemenea, antrenamentul fizic, fie el la sala de sport sau gimnastică uşoară în aer liber, a devenit prioritar, acesta oferind nenumărate avantaje fizice, cât şi mentale.

Cu toate acestea, substanţele nocive prezente în alimentaţie, în apă şi în aer pot împiedica aceste beneficii să se manifeste şi pot chiar duce la apariţia unor afecţiuni grave. În astfel de situaţii este recomandată urmărea unui regim de detoxifiere pentru a elimina eficient aceste toxine, permiţându-vă în acest fel să vă bucuraţi de sănătatea pe care o meritaţi. Se poate vedea pe această pagină că zeolitul poate îndeplini sarcina uşor şi fără probleme.

Care sunt beneficiile detoxifierii cu zeolit?

Zeolitul are o structură unică printre minerale, având o formă de fagure, iar datorită încărcăturii negative, aceasta va atrage şi absorbi metalele grele şi toxinele din organism, eliminându-le rapid şi eficient. Detoxifierea cu zeolit prezintă foarte multe beneficii pentru organism, cele mai importante dintre acestea fiind următoarele:

Alcalinizează organismul

Corpul uman, în conditii optime are un pH uşor alcalin. În urma consumului de carne, zahăr, tutun, alcool, dar şi din cauza poluării din aer, acesta devine acid, lucru ce poate fi nociv pentru organism, provocând nenumărate afecţiuni.

Zeolitul are în componenţa minerale alcaline precum calciu, magneziu şi potasiu, acestea intrând în organism în momentul în care zeolitul absoarbe toxinele, făcându-se în acest fel un schimb foarte benefic. De asemenea, mineralul ajuta la buna funcţionare a rinichilor, deoarece metalele grele îngreunează activitatea acestora.

Îmbunătăţeşte sănătatea mentală

Acumularea de metale grele în organism poate avea efecte nefaste asupra acestuia. Mercurul şi plumbul sunt cunoscute pentru modul în care afectează mintea, provocând anxietate, depresie şi pierderi de memorie. Stresul este de multe ori învinovăţit, însă aceasta acumulare este de cele mai multe ori responsabilă.

Prin reducerea acestor metale grele din organism, zeolitul poate îmbunătăţi sănătatea mentală, fiind un ajutor incomparabil atât pentru persoanele tinere, cât şi cele mai în vârstă.

Îmbunătăţeşte sistemul imunitar

Regularizarea sistemului imunitar poate fi realizată cu ajutorul zeolitului. Prin procesul de eliminare a metalelor grele şi a substanţelor nocive din organism, sistemul imunitar nu va mai fi suprimat şi va putea lupta mai bine împotriva  virusurilor. De asemenea, acesta are un efect puternic antimicrobian, putând îmbunătăţi protecţia împotriva bacteriilor, fungilor şi alţi patogeni.

Cine ar trebui să profite de o detoxifiere?

Este nu doar indicat, ci şi recomandat ca orice persoană, indiferent de vârsta să urmeze un regim de detoxifiere. Aerul poluat din oraşe, aditivii alimentari şi pesticidele din mâncare, dar şi metalele grele din apă pot avea efecte dăunătoare asupra organismului, fiind necesară îndepărtarea lor, mai ales dacă s-au depozitat în cantităţi mari în corp şi încep să prezinte simptome specifice.

Zeolitul este unul dintre cei mai puternici şi importanţi detoxifianţi pe care organismul uman îi poate folosi. Prin abilitatea acestuia de a elimina eficient toxinele şi a oferi un sprijin semnificativ corpului, veţi putea să vă bucuraţi de un stil de viaţă sănătos în cel mai scurt timp.

 

Sursa poza: canva.com



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies