Detoxifierea de primavara a organismului! Uite ce ai de facut!

Detoxifierea de primavara a organismului! Uite ce ai de facut!
Detoxifierea de primavara a organismului! Uite ce ai de facut!

Iarna isi spune cuvantul asupra organismului. Odata cu primele raze de soare, oamenii incep sa resimta puternic oboseala, sa fie apatici sau sa nu poata sa doarma.

 

De aceea este necesara o detoxifiere de primavara a organismului. Aceasta va curata sangele si limfa de toxinele acumulate.
Practic, detoxifierea de primavara consta in curatarea organismului atat in interior, cat si in exterior. Se tine un regim alimentar si sunt consumate alimente care ajuta la eliminarea toxinelor, iar pielea este ingrijita pentru a fi curata si stralucitoare.
Lamaie pentru stimularea ficatului
Ficatul este un organ prioritar in procesul de detoxifiere.
Desi functiunile sale sunt multiple, ficatul are drept rol principal eliminarea deseurilor si neutralizarea toxinelor din organism. Pentru a stimula ficatul este recomandat sa va incepeti ziua cu un pahar cu apa calda cu suc de lamaie.
Papadie pentru curatarea ficatului
Rinichii filtreaza sapte litri de sange in fiecare ora, eliminand, prin urina, substantele inutile sau daunatoare organismului.
Papadia faciliteaza functia de eliminare a rinichilor. Puteti consuma papadie in salate sau puteti face infuzii de papadie asociata cu fumarita, rozmarin si urzica.
Orezul elimina toxinele din organism
Este important sa fie curatati ficatul si richinii, dar trebuie sa se evite, in acelasi timp, absorbtia in exces a unor noi toxine. Suprimati, in timpul detoxifierii, consumul de carne, branza, oua, cafea, ciocolata, alcool, paine si lapte.
Aceste alimente ii cer corpului mai mult efort pentru a fi digerate. Pentru a compensa, mancati din plin fructe si legume crude sau gatite cu peste, cereale integrale si oleaginoase.
Drenaj limfatic
Ganglionii limfatici secreta ceea ce grecii numeau sangele alb. Limfa contine globule albe, care au rolul de a absorbi celulele albe si toxinele, pentru a le elimina.
Drenajul limfatic este o forma de masaj destinat activarii unui sistem limfatic lenes. Sunt stimulati ganglionii gatului, ai subratului, ai dosului genunchilor si ai bratelor. Mergeti la un kinetoterapuet pentru un masaj de calitate si inarmati-va cu rabdare, caci este nevoie de minimum zece sedinte pentru un rezultat vizibil.
Citeste mai multe pe curademiere.ro.

De aceea este necesara o detoxifiere de primavara a organismului.

Aceasta va curata sangele si limfa de toxinele acumulate.

Practic, detoxifierea de primavara consta in curatarea organismului atat in interior, cat si in exterior. Se tine un regim alimentar si sunt consumate alimente care ajuta la eliminarea toxinelor, iar pielea este ingrijita pentru a fi curata si stralucitoare.

Lamaie pentru stimularea ficatului

Ficatul este un organ prioritar in procesul de detoxifiere. Desi functiunile sale sunt multiple, ficatul are drept rol principal eliminarea deseurilor si neutralizarea toxinelor din organism.
Pentru a stimula ficatul este recomandat sa va incepeti ziua cu un pahar cu apa calda cu suc de lamaie.

Papadie pentru curatarea ficatului


Rinichii filtreaza sapte litri de sange in fiecare ora, eliminand, prin urina, substantele inutile sau daunatoare organismului. Papadia faciliteaza functia de eliminare a rinichilor. Puteti consuma papadie in salate sau puteti face infuzii de papadie asociata cu fumarita, rozmarin si urzica.


Orezul elimina toxinele din organism

Este important sa fie curatati ficatul si richinii, dar trebuie sa se evite, in acelasi timp, absorbtia in exces a unor noi toxine. Suprimati, in timpul detoxifierii, consumul de carne, branza, oua, cafea, ciocolata, alcool, paine si lapte. Aceste alimente ii cer corpului mai mult efort pentru a fi digerate. Pentru a compensa, mancati din plin fructe si legume crude sau gatite cu peste, cereale integrale si oleaginoase.

Drenaj limfatic

Ganglionii limfatici secreta ceea ce grecii numeau sangele alb. Limfa contine globule albe, care au rolul de a absorbi celulele albe si toxinele, pentru a le elimina. Drenajul limfatic este o forma de masaj destinat activarii unui sistem limfatic lenes. Sunt stimulati ganglionii gatului, ai subratului, ai dosului genunchilor si ai bratelor. Mergeti la un kinetoterapuet pentru un masaj de calitate si inarmati-va cu rabdare, caci este nevoie de minimum zece sedinte pentru un rezultat vizibil.

Citeste mai multe pe curademiere.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Andreea Esca, despre importanța sportului în viața copiilor și ce anume înseamnă pentru ea și pentru familie. “Trebuie să știi neapărat un sport de vară și un sport de iarnă.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Detaliul surprinzător observat la Edi Iordănescu după participarea la EURO 2024

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies