Dezvăluiri cutremurătoare despre Alexandra! Abia acum a ieşit la iveală adevărul, iar durerea ţării este şi mai mare! EXCLUSIV!

Dezvăluiri cutremurătoare despre Alexandra! Abia acum a ieşit la iveală adevărul, iar durerea ţării este şi mai mare! EXCLUSIV!
Dezvăluiri cutremurătoare despre Alexandra! Abia acum a ieşit la iveală adevărul, iar durerea ţării este şi mai mare! EXCLUSIV!

Alexandra, adevărul cutremurător despre ea! Toţi apropiaţii ei sunt în lacrimi!

Tatăl Alexandrei Măceșanu a făcut declarații cutremurătoare la un post de televiziune. Cu ochii în lacrimi, cu sufletul răpus de durere, bărbatul a mărturisit că Alexandra era un copil exemplar, cu rezultate bune la învățătură și un copil care nu a ieșit niciodată din cuvântul părinților.

Alexandra...ca să o descriu îmi trebuie o săptămână-două. Era un copil vesel, să ajute lumea, muncitoare, deșteaptă...ați văzut cum vorbea la 112, folosea cuvinte de politețe, învăța bine, puteți să vă duceți la liceu, să vedeți.

Nu am cuvinte...Ea nu putea să plece, nu avea inima aia...unde pleca, imi zicea: tati, mă lași? Tot timpul a întrebat, noi pentru ea am fost mai mult decât părinți. Prieteni, vorbeam orice, o învățam...Tot timpul ne consultam...nu am cuvinte .” a spus tatăl adolescentei.

Prietena Alexandrei a confirmat cu emoţie în glas fiecare cuvânt al domnului Ioan.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Alexandra, victima ”monstrului din Caracal”, iubea dansul și scena! Imagini emoționante de la spectacolele ansamblului din care făcea parte

" Ea nu iese din cuvântul părinţilor. Dacă îi spuneau să ajungă la 112 acasă, era acolo la 11:55. Este ascultătoare, liniştită şi matură pentru vârsta ei. Mai sunt puţini de vârsta noastră aşa ca ea", a declarat amica fetei.

Alexandra, adevărul cutremurător despre ea! "Încă nutreşte speranţe că este în viaţă!"

O altă cunoştinţă a tinerei din Caracal ne-a povestit prin ce trece în aceste momente Marian, iubitul adolescentei.

" Marian ţine mult la Alexandra. Este prima fată pentru care a avut sentimente puternice şi o respecta mult. El nu vrea să-i aprindă lumânări sau să vorbească despre ea la timpul trecut pentru că încă nutreşte speranţe că este în viaţă.

Simte el asta, la fel ca părinţii ei. Se îmbărbătează că prietena lui va fi găsită în curând şi îşi vor putea continua relaţia frumoasă şi planurile pe care le aveau. Dacă, Doamne fereşte, va fi găsit trupul Alexandrei, va fi dărâmat", a spus o apropiată a fetei.

Citeste si: Mesaje sfâșietoare pentru Alexandra, fata răpită și ucisă la Caracal. "Zbor lin în ceruri! Raiul tocmai a câștigat încă un înger pur!"



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Mesajul cutremurător al unui poliţist despre crimele din Caracal! A avut mustrări de conştiinţă şi a mărturisit tot! E sfâşietor ce a scris...

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies