Dezvăluiri cutremurătoare despre Ioana Ginghină! "Nu va trece cu bine peste acest divorţ" Vezi ce se întâmplă în aceste momente cu actriţa!

Dezvăluiri cutremurătoare despre Ioana Ginghină!
Dezvăluiri cutremurătoare despre Ioana Ginghină! "Nu va trece cu bine peste acest divorţ" Vezi ce se întâmplă în aceste momente cu actriţa!

Ioana Ginghină, dezvăluiri cutremurătoare despre ea! Vezi ce se întâmplă în aceste momente cu actriţa!

Astrologul Ioan Burculeț a realizat astrograma Ioanei Ginghină. De acolo am aflat multe lucruri interesante despre personalitatea actriţei, dar și de ce nu a mers căsnicia cu Alexandru Papadopol.

"Este destul de complicată din punct de vedere astrologic, nu este o perioadă de tranziție atât de bună pentru ea. De ce? Pentru că în momentul nașterii conform astrogramei, Luna în constelația Capricorn avea să aducă în prim plan tipul de unicitate feminină, un pic complicată, dificilă, încăpățânată când este vorba despre sentimente, despre latura afectivă emoțională"

Citeste si: Ioana Ginghină, declarații dure la adresa fostului soț: "Am pretenția să nu fie atâtea săruturi pătimaşe în public"

"Nu va trece cu bine acest divorț, dar nici nu se va duce în panta de manifestări extreme, adică să se întâmple ceva rau. Este o etapă dificilă și o lecție existențială pe care universul i-o aduce în prim plan, este un lucru bun pentru că fiecare învățăm din anumite circumstanțe existențiale mai puțin plăcute"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Vezi ce se întâmplă în aceste momente cu actriţa! "Este o personalitate complexă, care nu știe să piardă"

"Este un moment de repetare a unei ecuații din momentul nașterii. Latura cu divorțul nu o prinde bine, cerebrală fiind, ea nu suferă din dragoste ci dintr-o formă de încăpățânare care face parte din temperamentul, personalitatea și felul ei de a fi."

"Trăsăturile fizionomiei aparțin semnului zodiacal Balanță.

Este o personalitate complexă, care nu știe să piardă."

"Astrograma avea să o aducă într-un astfel de blocaj și rigiditate, ceea ce putea să o coste și să o aducă în aceasta ipostază în conformitate cu destinul ei."

"Își va reface viața de familie trebuie să învețe până la sfârșitul acestui an, lecția orgoliului, încăpățânării, pentru că încăpățânarea nu duce întotdeauna către constructivitate."

Citeste si: Ioana Ginghină, despre despărţirea de Alexandru Papadopol: „Da, au mai fost... ”

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: EDU.ro Subiecte Istorie BAC 2024 și Subiecte Matematică BAC 2024: La ce oră se publică baremul?- stirilekanald.ro

"Din punct de vedere al carierei motorul ei în viață este segmentul profesional. Va avea succes în carieră."

Ce partener i se potrivește din punct de vedere astrologic?

" Ceea ce i se potrivește cel mai bine și întotdeauna o va scoate din regresii este tipologia partenerului fecioară. Un partener fecioară poate să îi aducă acel echilbru care este de dorit și care să o ducă către o constructivitate.

Un alt partener care ar merge este nativul din semnul zodiacal leu, chiar dacă nu poate renuța la orgoliile ei și un leu nu renunță pentru că nu renunță, leul îi va aduce un reglaj, chiar dacă poate deveni ușor impulsiv. O altă compatibilitate, fie că este un prieten, o prietenă sau un partener de viață este capricornul.

Ea are o chestiune care trebuie să o delimiteze destul de strict și, în general, nativii capricorn, balanță, fecioară, dar chiar și scorpionii.

Scorpionii ar fi acel element de echilibru total în forma ei de manifestare și în personalitate, pentru că o va dezinhiba de latura unor bruiaje pur instinctuale. Este o compatibilitate bună scorpion-fecioară. Scorpionul se duce exact acolo în conformismul ei și mai detensionează nuanțele de rigiditate. Ioana Ginghină vs scorpion sau o persoană cu ascendent în scorpion, ar fi povestea de dragoste cea mai placută", a spus Ioan Burculeț.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ioana Ginghina, aparitie rafinata la Festivalul de Film de la Sarajevo!

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Felicitări! Larisa Groza, fosta concurentă de la Casa iubirii, a anunțat sexul copilului

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies