Dezvăluiri cutremurătoare! Momentul care i-a frânt inima lui Mihai Constantinescu înainte de a se îmbolnăvi! ”A fost cumplit”

Dezvăluiri cutremurătoare! Momentul care i-a frânt inima lui Mihai Constantinescu înainte de a se îmbolnăvi! ”A fost cumplit”
Dezvăluiri cutremurătoare! Momentul care i-a frânt inima lui Mihai Constantinescu înainte de a se îmbolnăvi! ”A fost cumplit”

Mihai Constantinescu a trecut printr-o grea încercare în 2007, atunci când a rămas pe drumuri

Mihai Constantinescu s-a stins din viață, săptămâna trecută, după ce luni de zile, a încercat să supraviețuiască unui accident vascular dur. În vârstă de 73 de ani, regretatul artist a murit, în mod surprinzător, exact atunci când familia credea că, în sfârșit, el a trecut de faza critică.

”Se simțea bine în ultima perioadă. Ne gândeam că o să îl și scoatem de la Terapie Intensivă...

Aveam motive să fim optimiști, ne gândeam că, poate, îl vom și externa, că îl vom avea, din nou, acasă ”, a spus soția sa, Simona Secrier în exclusivitate pentru WOWbiz.ro la scurt timp de la decesul lui Mihai Constantinescu.

Citeste si: Primele imagini cu sicriul lui Mihai Constantinescu! Momente dramatice: trupul artistului a ajuns la biserică

Citeste si: Femeile din viața lui Mihai Constantinescu, devastate de durere! Simona: ”E un coșmar”! Imagini exclusive din biserica în care a fost depus artistul

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Mara Bănică, mesaj impresionant în memoria lui Mihai Constantinescu: „S-a dus într-o lume minunată”

La înmormântarea au venit mulți să îl plângă pe artist și, printre regrete, au ținut să amintească și faptul că, de ani buni, el a fost abandonat de oamenii de muzică sau de cei care ar fi putut să se ocupe de vedetele din perioada comunistă cu un minim respect.

Ca un exemplu, s-a vorbit despre Mihai Constantinescu și momentul care i-a frânt inima înainte de a se îmbolnăvi cu adevărat.

Mihai Constantinescu, momentul care i-a frânt inima! ” Am stat pe la prieteni”

Astfel, puțini știu că marele cântăreț a fost evacuate din casa sa naționalizată în 2007 și o bună bucată de vreme, a stat pe drumuri.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Într-un interviu, Mihai Constantinescu a povestit că i-a fost luată casa în care locuise timp de 20 de ani, imobilul fiind preluat de proprietarii de drept ai imobilului naționalizat.

”A fost cumplit. Am stat pe la prieteni, apoi la soră mea, iar acum stau cu chirie. La vârstă mea să stai pe la ușile altora, cine și-ar fi imaginat. Simt că înnebunesc când îmi amintesc. Și acum, tot noi, dați afară din casă, trebuie să plătim chiria exorbitantă stabilită prin ordin judecătoresc. 18.000 de euro pentru cele zece luni în care am continuat să stau în casă pe care o credeam a noastră, dar instanța decisese că este a altora.
Suma exorbitantă s-a împărțit la doi. O parte o plătește fostă mea soție, o parte eu. Și cum eu nu am avut banii, mi-au pus oprire de 33% pe veniturile lunare. Am scăpat de boli, însă de casă ăștia nu mă lasă să uit”,
 a declarat în viva.ro acum câțiva ani Mihai Constantinescu, apoi a mai specificat și faptul că... ”problemele acestea o să mă ducă în mormânt”.

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Obiceiuri de dimineață la care trebuie să renunți. Renunță la aceste obiceiuri și începe ziua cu dreptul!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies