Dezvăluiri! De ce ar fi luat bătaie Jador și Mario Fresh, de fapt, după ce au plecat din clubul din Mamaia! Totul a pornit de la o femeie: „Bă, Jador, cine te crezi?”

Dezvăluiri! De ce ar fi luat bătaie Jador și Mario Fresh, de fapt, după ce au plecat din clubul din Mamaia! Totul a pornit de la o femeie: „Bă, Jador, cine te crezi?”
Dezvăluiri! De ce ar fi luat bătaie Jador și Mario Fresh, de fapt, după ce au plecat din clubul din Mamaia! Totul a pornit de la o femeie: „Bă, Jador, cine te crezi?”

Jador și Mario Fresh ar fi luat bătaie la Mamaia din cauza unei femei. Ce s-a întâmplat în club între ei și atacatori.

Noi dezvăluiri au ieșit la iveală după ce Jador și Mario Fresh au fost atacați de șașe indivizi în parcarea unui club din Mamaia, în timp ce plecau spre hotel. Un bărbat cunoscut sub numele de Rambo Mafiotul spre că știe mai multe despre incident și a făcut dezvăluiri neașteptate. 

„Să vorbim despre Jador. Jador a luat bătaie în club pentru că prostul s-a dat la gagica unui băiat care nu știa că e smecher și așa mai departe.

S-a dat la ea, a dansat cu ea, a băut un pahar de vin și așa mai departe și șmecherul ăla care l-a văzut s-a luat de el. Mai avea vreo patru-cinci prieteni pe afară, l-a bătut și pe celălalt, pe prietenul lui. L-a luat afară și i-a făcut ochiul atâta. L-a bătut pentru că s-a dat la gagică-sa. Bă, Jador, cine te crezi? Dacă dai tu ochi cu mine față în față, o să îți fac și eu ochiul ăsta drept așa, că ăla stâng am văzut că e umflat.
Să înțeleagă toată lumea să Jador nu a luat bătaie degeaba”
, a povestit Rambo mafiotul pe pagina lui de Youtube.

Citeste si: Ultimele fotografii cu Ovidiu Danci înainte să moară! La 39 de ani, era măcinat de boală și arăta complet schimbat

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Ella, mesaj halucinant după ce Jador și Mario Fresh au fost bătuți în club: „Neimportante...”

Jador, primele declarații despre bătaia din Mamaia 

Jador a vorbit pentru prima dată despre scandalul prin care a trecut. El susține că au fost atacați din senin, dar acum sunt bine.

„Eu și Mario suntem bine amândoi. S-a întâmplat din senin, oameni nebuni.

Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni. Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm si noi cum fac tinerii de vârsta noastră. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu”,  a declarat Jador, pentru Cancan.ro, după bătaia din parcarea clubului din Mamaia 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Imagini în premieră. Jador și Mario Fresh, bătuți la Mamaia. Fiica Andreei Esca dansa pe masa VIDEO

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies