Dezvaluiri emotionante despre patimile Parintelui Constantin Necula! Cum i-a influentat mama sa viata

Dezvaluiri emotionante despre patimile Parintelui Constantin Necula! Cum i-a influentat mama sa viata
Dezvaluiri emotionante despre patimile Parintelui Constantin Necula! Cum i-a influentat mama sa viata

Duhovnic iubit de toate generatiile, Parintele Constantin Necula a facut o serie de dezvaluiri emotionante despre patimile sale si mai ales cum l-a indrumat mama sa in viata.

„Mama imi spune sa fiu cumine si eu ma fac cuminte, pentru ca nu vreau sa o supar. Nu vreau sa o supar pe mama, pentru ca niciodata nu este bine sa ne suparam parintii, pentru ca nu stim cât ii avem lânga noi. Mama este o femeie pasnica si imi spune tot timpul sa nu ma cert cu oamenii si sa nu intru in conflicte. Eu nu sunt perfect, asa cum este mama.

Dau nastere unor controverse si asta pentru ca eu sunt fiul mamei mele, nu sunt mama, ca sa fiu asa bun”, a povestit Parintele Constantin Necula. 

Mai mult decât atât, preotul a vorbit si despre patimile sale. „O Doamne! Da, nu sunt din fier. De unele nu am scapat. Sunt multe despre care nici nu banuim ca pot deveni patimi. De exemplu patima cititului care e asa de frumoasa.

Poate deveni o panima foarte mare, mai ales tunci când folosesti cititul numai in favoarea argumentarii propriilor tale pareri, fara a citi pentru a intelege ce gândesc ceilalti. si mai sunt multe altele de felul acesta”, a mai spus duhovnicul pentru un post de televiziune romanesc, conform StirileKanald.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Simona Dragomir: "Fii un parinte informat si responsabil pentru viitorul copilului tau!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies