Dezvăluiri incendiare din Turcia! Ligi s-a certat la cuțite cu Jador la  Puterea Dragostei! Ce s-a întâmplat cu cei doi la plecarea manelistului din casă! "M-a oprit și mi-a spus în față totul"

Dezvăluiri incendiare din Turcia! Ligi s-a certat la cuțite cu Jador la  Puterea Dragostei! Ce s-a întâmplat cu cei doi la plecarea manelistului din casă!
Dezvăluiri incendiare din Turcia! Ligi s-a certat la cuțite cu Jador la  Puterea Dragostei! Ce s-a întâmplat cu cei doi la plecarea manelistului din casă! "M-a oprit și mi-a spus în față totul"

După cearta avută la Puterea dragostei, Ligi și Jador au ajuns să nu mai stea unul cu celelălalt! Totuși, la plecarea cântărețului din casă, situația avea să se schimbe radical, iar bărbatul a făcut primul pas

Cu o săptămână înainte de a ieși din casa Puterea dragostei, Jador a avut un conflict major cu Ligi, fata pe care el a considerat-o un pic ”cu nasul pe sus” în show-ul moderat de Andreea Mantea.

De altfel, la revenirea în țară, îndrăgitul manelist avea să spună de ce s-a ajuns la situația în care el și Ligi să nu își mai vorbească deloc. ”Ne-am certat rău de tot în casă, este adevărat! Nu știu de ce, fiindcă eu nu sunt genul de persoană conflictuală…Mi s-a părut mie că acolo, în emisiune, ea era mai fițoasă, mai

selectivă, că ne privea pe toți băieții, așa cu…indulgență! De aici, și atitudinea mea și cuvintele pe care i le-am adresat pe moment”, a povestit Jador, într-un live exclusiv pe WOWbiz.ro!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ligi era mai fițoasă în casă? Ce a spus Jador la scurt timp de la ieșirea din casă?

Tensiunile create au dus la o ceartă puternică între cei doi, iar, la finalul ei, Ligi a spus clar că nu mai vrea să aibă nimic cu Jador. Mai mult decât atât, după câteva zile în care l-a evitat pe cântăreț și nu a vrut să îi adreseze vreun cuvând, în gala finală de la Puterea dragostei, concurenta a avut o atitudine la fel de dură. "M-a oprit pe hol și mi-a spus în față totul.

Mi-a zis ce a deranjat-o pe ea în discuții și că este supărată pe mine, că nu vrea să mai vorbim deloc după ce eu am să plec”, a dezvăluit bărbatul, care totuși nu avea să părăsească show-ul în relații proaste cu blondina.

Ligi de la Puterea dragostei s-a certat la cuțite cu Jador! În ce relații sunt acum

Astfel, dacă Ligi de la Puterea dragostei s-a certat la cuțite cu Jador, mai mult decât cu orice alt băiat din casă, manelistul avea să găsească o soluție de a face pace.

”Era supărare, este adevărat, însă, eu sunt un om cu caracter și nu am vrut să las lucrurile așa, fiindcă nu am avut nimic cu nimeni din casă, implicit nici cu ea. Pot spune cu mâna pe inimă că Ligi este o fată bună. De aceea, după ce mi-a spus ce a durut-o în discuțiile noastre, am pupat-o și gata, totul s-a rezolvat. Ne-am luat un ”adio” frumos, și am rămas în relații de prietenie”, a conchis Jador pentru WOWbiz.ro!



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies