Dezvăluiri ŞOCANTE din cuplul Bianca-Livian "Se poartă urât cu ea, o trage de păr, o împinge" Vezi cine spune că tânărul a devenit agresiv!

Dezvăluiri ŞOCANTE din cuplul Bianca-Livian
Dezvăluiri ŞOCANTE din cuplul Bianca-Livian "Se poartă urât cu ea, o trage de păr, o împinge" Vezi cine spune că tânărul a devenit agresiv!

Bianca şi Livian de la Puterea Dragostei, dezvăluiri din relaţia lor! Uite cum se comportă tânărul cu iubita lui!

Livian şi Bianca de la Puterea Dragostei formează cel mai îndrăgit cuplu din casa iubirii de la Istanbul. Chimia dintre ei este evidentă, iar modul în care tânărul o susţine şi o apără pe brunetă în faţa tatălui său i-a cucerit pe telespectatori.

Sunt însă voci care susţin că protagonistul nostru se comportă din ce în ce mai urât cu iubita lui. O susţinătoare a cuplului, de exemplu, are impresia că fiul lui Nelson Mondialul a devenit agresiv cu prietena lui.

Citeste si: Ligi, umilită groaznic de băieţii de la Puterea Dragostei! Uite ce i-au făcut! "Mai bine îmi rupeam piciorul..."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Bianca şi Livian de la Puterea Dragostei, dezvăluiri din relaţia lor! "Fac şi tot felul de gesturi pe care ar trebui să le păstreze pentru intimitatea lor"

" Livian s-a schimbat foarte mult. Nu mai este omul de la începutul sezonului şi mi se pare că în ultima vreme se poartă urât cu Bianca. O trage de păr, îi dă la coaste, o împinge...Eu înţeleg că aşa se tachinează ei, dar se vede urât. Şi, în plus, fac şi tot felul de gesturi pe care ar trebui să le păstreze pentru intimitatea lor. Livian îi pune Biancăi mâna pe sâni în faţa camerelor şi nu mi se pare normal", a scris o telespectatoare a emisiunii fenomen Puterea Dragostei.

Voi ce părere aveţi?

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, mesaj tranșant pentru Nelson Mondialu': „Nici tatăl meu nu îl place...”



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Nelson Mondialul a desfiinţat-o pe Bianca de la Puterea Dragostei! "Nu o vreau. E o îmbârligătoare" Vezi care e concurenta pe care o doreşte lângă Livian! "Ea e"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies