Dezvăluiri uluitoare! Mariana este îndrăgostită de Jador!  O fostă concurentă aruncă bomba: "Ascultă încontinuu melodia lui" EXCLUSIV

Dezvăluiri uluitoare! Mariana este îndrăgostită de Jador!  O fostă concurentă aruncă bomba:
Dezvăluiri uluitoare! Mariana este îndrăgostită de Jador!  O fostă concurentă aruncă bomba: "Ascultă încontinuu melodia lui" EXCLUSIV

 Mariana de la Puterea dragostei s-a îndrăgostit de Jador după ce acesta a stat o perioadă în casa amorului

Mariana de la Puterea dragostei este un personaj în casa amorului. Mereu pusă pe harță, cu o atitudine dură, de multe ori de neînțeles la adresa fetelor din competiție, tânăra din Republica Moldova nu este deloc pe placul tinerelor din show.

Citeste si: Împăcare bombă! Culiţă Sterp spune tot adevărul! Cu cine se iubeşte acum!

Citeste si: Legătură secretă de la Puterea dragostei! Ce a fost cu adevărat între Ella și Bogdan Mocanu?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Acest "amănunt"  nu pare să o deranjeze însă pe Mariana, care, de altfel, avea și să spună că nu are la inimă nici măcar o reprezentantă a Evei în general, nu doar pe cele cu care se intersectează de două luni prin formatul dedicat iubirii. "A fost primul lucru pe care ni l-a zis în emisiune, acela că ea nu suportă femeile", a dezvăluit Mary într-un live la WOWbiz.ro,

în urmă cu câteva zile!

Mariana de la Puterea dragostei, caracterizată de concurenții. ”Fată cu trecut dur, cu suflet bun, dar niciodată o divă”

Dacă fetele au un cui împotriva Marianei, ei bine, nici bărbații de la Puterea dragostei nu sunt prea atrași de fosta participantă la concursurile de miss. Dimpotrivă, pentru ei, moldoveanca este doar o persoană cu un trecut dur, cu suflet bun, dar nicidecum o divă.

”Mariana le-a spus băieților povestea sa de viață, este adevărat, una emoționantă, însă ei doar au empatizat cu ea, nu au ajuns să o considere și o fată de care să se îndrăgostească”, au mai povestit și alte concurente din casă.

Mariana de la Puterea dragostei s-a îndrăgostit de Jador! ” Ne înnebunea cu el”

Din partea Marianei totuși lucrurile erau puțin diferite și, în secret, femeia a pus ochii pe unul dintre cei mai îndrăgiți bărbați care a fost în casă în cele două sezoane

de la Puterea dragostei.

Mary, o fostă concurentă din competiție, a și dat-o de gol pe tânără, zilele trecute, și chiar cu argumente." Mariana de la Puterea dragostei este îndrăgostită de Jador! Ne înnebunea cu el. Cum ieșea din emisiune, asculta melodia lui  încontinuu până ajungeam la hotel. În tot acest timp, și vorbea despre Jador. Culmea, nu putea fi pusă niciodată pe ”silence”, turuia întruna.

Bianca era cea care stătea cu ea în față și nu știu cum o suporta până la destinație. E ea mai eroină! Apoi, se ducea în camera și tot pe Jador îl pomenea", a spus Mary pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies