Dezvăluiri uluitoare! None a recunoscut că a umilit-o pe Bianca pentru că nu o mai suporta!

Dezvăluiri uluitoare! None a recunoscut că a umilit-o pe Bianca pentru că nu o mai suporta!
Dezvăluiri uluitoare! None a recunoscut că a umilit-o pe Bianca pentru că nu o mai suporta!

În primul sezon de la Puterea Dragostei, Bianca a fost aspru taxată de None, concurentul de care ea se îndrăgostise.

Bianca de la Puterea dragostei se află, acum, în centrul unui scandal uriaș! Din ultimele informații, frumoasa concurentă a făcut videochat, după ce imaginile cu ea blondă, îmbrăcată sumar și plină de…gesturi pe o canapea au încins internetul în ultima vreme.

”Dacă te ș tii a ș a, stai acasă, nu te mai duce la televizor să te ș tie o lume întreagă ș i să se afle ș i ce

făceai când erai la grădini ț ă”, ”ce surpriză neplăcută”, ”tocmai ea care făcea pe Fecioara Maria”, ”nu se poate să fie ea în acele imagini”, ”era atât de finuță, angelică, acum, totul s-a dus, nimic nu mai este real la ea”, sunt afirmațiile făcute în mediul online despre tânără.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

Bianca Comănici, acuzată de mai mulți concurenți... de plăceri ”nevinovate” 

Pe de altă parte, dezvăluirile despre plăcerile ”nevinovate” ale Biancăi Comănici au fost făcute prima dată de Bogdan Iordache. Bărbatul a aruncat, atunci, zvonul, spunând că ”Bianca are mereu ”bățul” ăla cu ea” și a lansat multe glume și ironii pe baza acestui obiect.

Bianca de la Puterea dragostei are o jucărie deocheată în geantă! ”Avea una singură, în geantă  

Mai mult, bârfa conform căreia Bianca de la Puterea dragostei are o jucărie ”sexuală” în geantă a fost confirmată, anul trecut, de None, primul concurent de care tânăra s-a îndrăgostit în casă. ”Nu jucării (pentru adul ț i). Avea în geantă o singură jucărie, un vibrator. A ș a a spus ea. Din cate ș tiu eu, ș i când a fost eliminată din emisiune (n.r.

la prima ei ieșire din show), din câte ș tiu eu de la fete, dorin ț a ei cea mai mare era să se întâlnească, cu primul care îi iese în cale, să se... Probabil are un libidou crescut”, a vorbit None despre zvonurile legate de Bianca, recunoscând că nu a văzut respectivul obiect, de care însă tânăra a comentat.

Mai mult decât atât, None a declarat că nu o mai suporta pe Bianca şi că...a legat-o.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Aşa arăta Bianca de la Puterea Dragostei când făcea videochat! Uite cum se îmbrăca tânăra!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies