Diagnosticul greșit pe care Emily Burghelea l-a primit și care a pus-o pe gânduri. „Nu se întâmplă atât de ușor.”

Diagnosticul greșit pe care Emily Burghelea l-a primit și care a pus-o pe gânduri. „Nu se întâmplă atât de ușor.”
Diagnosticul greșit pe care Emily Burghelea l-a primit și care a pus-o pe gânduri. „Nu se întâmplă atât de ușor.”

Emily Burghelea a vorbit despre diagnosticul greșit pe care l-a primit în timpul unei consultații.

Emily Burghelea, cunoscută din mediul online și de la emisiunile TV în care a fost asistentă și co-prezentator, fostă concurentă a emisiuni Bravo, ai still, este mereu activă pe rețelele de socializare și împarte cu toți urmăritorii ei numeroase aspecte din viața personală și profesională. La doar 25 de ani, acesta se poate declara o femeie împlinită și fericită, atât din punct de vedere profesional, ajungând pe micile ecrane de tânără, cât și din punct de vedere personal, acolo unde are o familie fericită.

Tânăra este căsătorită cu Andrei, așa cum îl știe toată lumea în mediul online, însă identitatea nu i-a fost până acum dezvăluită, iar cei doi au împreună un băiat și o fetiță, cu care obișnuiesc adesea să se afișeze în mediul online și să le arată tuturor viața de familie.

Diagnosticul greșit pe care l-a primit Emily Burghelea

Citește și: Emily Burghelea, despre accidentul care i-a schimbat viața: „Dumnezeu voia să ne țină acasă. Dumnezeu a făcut tot posibilul ca noi să nu plecăm.”

Emily Burghelea
Emily Burghelea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Cât de greu i-a fost lui Emily Burghelea să se descurce cu cei doi copii după accident? „A fost teribil când a trebuit să mă machiez în avion, pentru că trebuia să mă ascund ca ei să nu observe.”

Emily Burghelea este mereu activă pe rețelele de socializare, iar atunci când are un secret pentru doamne și domnișoare, nu ezită să-l împărtășească. De această dată, Emily a făcut un videoclip în care a vorbit despre sindromul ovarelor polichistice și cât de ușor i-a fost dat acest diagnostic greșit, care a dat-o până acum peste cap. Mergând la un alt control, a aflat că situația nu este deloc așa, iar tânăra este fertilă, în caz că își mai dorește copii, ceea ce-a dat de înțeles.

Tânăra sfătuiește pe toate doamnele și domnișoarele să facă din nou un control, dacă și ele au primit acest diagnostic, care trebuie să bifeze foarte multe etape pentru a fi pus.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: "S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă- stirilekanald.ro

„Îmi pare rău că n-am înregistrat în timpul consultației să vedeți ce mi-a spus despre ovarele polichistice și cum diagnosticul acesta se pune atât de ușor, atât de greșit. Sunt foarte multe criterii care trebuie bifate ca cineva să pună diagnosticul acesta de ovare polichistice. Nu se pune așa de ușor, nu se întâmplă atât de ușor, așa că dacă vi s-a pus și vouă diagnosticul acesta, fetelor, mergeți și mai faceți o verificare pentru că s-ar putea să fi fost pus greșit, cum și mie mi-a fost pus greșit.

Doamna doctor mi-a spus că sunt fertilă, că pot să mai fac copii și am ieșit cu o energie atât de bună. De fiecare dată când vin la ea, simt că pot să cuceresc lumea, mă simt atât de bine și atât de relaxată. Mi-a spus că totul o să fie bine și că dacă ne mai dorim, o să avem copii. Este incredibil.”, a spus Emily Burghelea pe rețelele de socializare.

Emily Burghelea și soțul
Emily Burghelea și soțul[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

„Nu mai pot să-l văd așa.” Fiul lui Emily Burghelea are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă micuțul

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cu ce se ocupă acum Florin Grozea, fostul membru al trupei Hi-Q

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies