Dialog de senzație între Smiley și Gina într-un live spontan pe Youtube. Replicile care au stârnit hazul tuturor: „Să nu uiți să iei o pâine când vii!”

Dialog de senzație între Smiley și Gina într-un live spontan pe Youtube. Replicile care au stârnit hazul tuturor: „Să nu uiți să iei o pâine când vii!”
Dialog de senzație între Smiley și Gina într-un live spontan pe Youtube. Replicile care au stârnit hazul tuturor: „Să nu uiți să iei o pâine când vii!”

Smiley a făcut un live pe Youtube pentru a mai scăpa de tensiunea izolării și a invitat-o și pe Gina să stea de vorbă cu el. Ce a urmat a făcut deliciul publicului.

 

Smiley a făcut un live pe Youtube și a sunat-o pe Gina fără ca ea să fie anunțată. La un moment dat, Gina chiar a venit în direct și l-a luat prin suprindere pe Smiley, care a recunscut timid că s-a emoționat. 

„Hai că îmi era dor de tine”, a spus Gina, lăsându-l fără cuvinte pe Smiley. 

Citeste si: Gina Pistol, remarcă ironică neașteptată: „Eu eram fană declarată Andra” Ce a spus în continuare

Dailog de senzație între Smiley și Gina într-un live spontan pe Youtube. Replicile care au stârnit hazul tuturor: „Să nu uiți să iei o pâine când vii!”

„Bine, uite acasă. Te aștept să vii. Aaaa, suntem mai mulți? Am crezut că mă suni așa să văd ce mai fac.

Salut, măi, simpaticilor”, a spus Gina după ce și-a dat seama că este live pe o platformă de socializare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Smiley, întrebări banale pentru Gina, dar care au stârnit hazul internauților

Gina Pistol stă în izolare de trei săptămâni și spune că nu îi lipsește nimic momentan.

Ea este izolată la domiciliu alături de Smiley, pe care l-a poreclit "colegul de izolare". Cei doi au purtat o converație banală, dar care stârnit râsul internauților. 

Citeste si: Simona Halep nu l-a uitat pe Smiley, deși se mărită cu Toni! Ce declarație i-a făcut cântărețului?

Smiley: Ce te enervează cel mai tare la colegul de izolare?
Gina: Păi să răspundă el.

Ce crezi că mă enervează cel mai tare? Că este dezordonat, a spus Gina de mai multe ori, completând că Smiley lucrează la acest aspect și chiar apreciază acest lucru.

Smiley: Ce ai gătit nou? 

Gina: Nu am gătit nimic nou

Smiley: Și nu crezi că ar fi cazul? 

Gina: Apropo, vezi că mai e din pulpa aia de curcan.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Smiley: Aia de ieri?

Gina? Trebuie să-ți gătesc zilnic? Când eram noi mici ne găteau mamele noastre și mâncam trei-patru-cinci zile din mâncarea respectivă.

Acum trebuie să gătim în fiecare zi?

Smiley: Nu, nu, nu ar trebui. 

Citeste si: Smiley, în izolare de mai multe zile, după excursia în America: „Am avut bucuria să o am și pe Gina alături de mine”

După o întreagă discuție legată de mâncare cei doi au trecut la lucruri mai seriose și au început să vorbească despre programul încărcat al lui Smiley din timpul pandemiei

„Dragii mei, azi dimineață ne-am băut o cafea împreună după care a dispărut și acum îl aștept acasă. Să nu uiți să iei o pâine când vii. Auzi, te iubesc, hai acasă!” a spus Gina Pistol. 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Pentru că i s-a cerut, Andreea Bănică pune în aplicare! Vedeta a pregătit o rețetă delicioasă de varză călită cu ciolan. "Bag toată compoziția la cuptor să se rumenească pentru 20-25 de minute!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies