Șatena a preparat și o rețetă de brioșe de legume, în culori.
Diana Bart este, printre altele, și o bucătăreasă desăvârșită, iar acest lucru se poate vedea în filmulețele pe care obișnuiește să le posteze în mediul online, acolo unde le arată urmăritorilor săi diverse rețete sănătoase, pe care le consumă aceasta, pentru un stil de viață potrivit. De această dată, în urmă cu ceva vreme a pregătit și o rețetă de brioșe de legume, în culori, care poate să fie consumată și de cei mici.
Brioșe de legume, în culori, pregătite de Diana Bart
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Ingrediente – pentru 12 brioșe
- 3 dovlecei
- Sare
- 1 morcov
- 1 ardei kapia roșu
- Mărar
- Pătrunjel verde
- 4 căței de usturoi
- 200 g telemea de oaie sau capră
- 4 ouă
- Piper
- 8 linguri de făină de migdale
- Susan alb sau negru
Mod de preparare
- “Dăm prin răzătoarea mare 3 dovlecei, punem sare și amestecăm bine.
- Îi scurgem bine cu mâna sau într-un tifon. Dovleceii sunt foarte apoși, iar sarea ajută la scoaterea apei.
- Adăugăm și 1 morcov ras, un ardei kapia roșu, tăiat cubulețe, mărar și pătrunjel verde, 4 căței de usturoi, 200 de grame de telemea de oaie sau capră, 4 ouă, piper, 8 linguri de făină de migdale, susan alb sau negru (o sursă excelentă de calciu).
- Dăm brioșele în cuptorul încins, circa 50 de minute, până devin aurii.”, a explicat Diana Bart, în filmulețul postat pe pagina sa de Instagram.